Mar 3 / Ylva Trollstierna

8 i Stavar

Är det dags att du visar dina ränder, de där som aldrig går ur? Vilket ofta ses som någon negativ men det kan även vara trygghet i att visa att detta är vad jag har, vad har du att komplettera med?

Kommunikation i all ära, för det är vad jag gör just nu, kommunicerar med dig i ett ämne jag gillar, nämligen Tarot. Kan det vara så att du har funderat eller tänkt frågan på vägledning i Tarot?

8 i Stavar har grundsymboliken att vi får svar på något efterfrågat, men alla korten innehåller en hel del mer, beroende på funderingen, rent allmänt, för en specifik fråga, med 8 i Stavar finns det en positiv respons på en fundering, en längtan, något som ska förverkligas. Det vill säga så länge inte kortet kommer omvänd, då är det en negativ respons.

8 i Stavar kan visa på samtal, konversationer som skapar nya insikter eller stärker en uppfattning som finns. Alla åttor handlar om speglingar, karma, vilket ger kortet en symbolik av respons.

Är du tydlig i din kommunikation då bör du få kortet rättvänd, eller behöver du lära dig att kommunicera på ett helt annat sätt för att få den respons du önskar?

Ur Tarot och attraktionens lag

”Jag är tacksam för utvecklingen av min kommunikation samt samarbete i allt det jag förverkligar i enighet med min själ.”

Din viktigaste energi är kommunikation av alla olika metoder, genom tal, ord, språk och genom bud och resor, allt det som du önskar ha förmedlat har du energi till. Dina budskap når fram även till dina högst önskade energier. Ta tillfället i akt och kommunicera tydligt med vad du önskar, tala utifrån hjärtat, uttryck din längtan, det som du redan har i nuet. Uttryck tacksamhet, var uppmärksammad både på det du uttrycker samt det andra speglar upp till dig.

Det är som du kan lära dig ditt eget uttryck, hur du tänker, talar, konverserar, vilken respons du får av det. Att förstå vikten av det du tänker, sedan uttrycker då i en helhet, från tal till kroppsspråk, vad förväntar du dig av det du förmedlar? Respons? Support? Motstånd? Bli medveten om vad du önskar få ut av det du förmedlar, genom det kan du finna ditt rätta uttryck, få responsen som du önskar.

Du bör agera ifrån känslan, den positiva, desto ärligare ditt uttryck är från det du känner inom dig desto bättre respons får du. Du har utvecklats, funnit en personlighet, det är du bör uttrycka den du är för att få rätt respons att komma vidare. Om du är i konflikt med tanke och känslan, om du inte ser din del i helheten kan det vara en utmaning att finna din inriktning för att uppleva allt det som du önskar uppleva.

Använd kommunikationen till din fördel, studera dig själv, lever du som du tänker? Det du känner, gör du det med en längtan, önskar du vara i det du är i? Ser du, upplever du det som sker, är du tacksam för att du är där du är? Är du medveten om din roll, den roll som du själv skapat i kontakt med andra? Om du är dig själv och uttrycker den du är kommer du att få den allra bästa responsen, den som du behöver för att utvecklas vidare men du kommer även att bli mer starkare i dina egna uttryck.
Created with