Mar 4 / Ylva Trollstierna

9 i Bägare

Att älska sig själv är en konst, många är besvikna på sig själv för deras unika egenskaper, i det förväxlas det med kärlek. Det är så lätt att säga till någon att vi älskar dem, ord som kanske betyder något eller så är det bara av gammal vana. Men att säga till sig själv - jag älskar mig. Det är som nästan lite tabu, som att vi då är ego, självupptagna.

Du kanske har hört medvetna lärare inom nyandlighet säga att om vi inte älskar oss själva kan vi inte älska någon annan. För det är viktigt att älska sig själv oavsett de unika egenskaper som vi kan ha, de som vi ofta får kritik för eller av programmeringar tror är fel av oss. 
När du gått igenom alla faserna från Ess med att bli medveten om dina känslor, 2 att få dem bekräftade, 3 att uppleva eufori, 4 att börja tveka, 5 i att skapa panik över om du duger, 6 finna ro i dina närmaste, 7 börja tvivla igen, ifrågasätta dig själv, 8 lägga för mycket energi i om andra älskar dig till att komma till 9 där du inser efter alla svängar att du duger som du är, att du är värd att älskas.

När 9 i Bägare kommer, var lycklig, inse att du är värd att älskas, mest av dig själv för den fantastiska person du är, att du vågat gå igenom känslofaser som ibland varit tuffa men att du är lojal till dig själv, för varje dag du älskar dig själv stärker du harmoniska energier vilket skapar ringar på vattnet.

Ur Tarot och attraktionens lag

”Jag är tacksam för att jag älskar mig själv för den som jag är i enighet med min själ.”

Du är troligen i en av de bästa energier någonsin, du trivs själv, du är harmonisk, tålmodig, eftertänksam men även alert, glad, lycklig. Du har kommit till insikt om vilken fantastisk människa du är med en tacksamhet över att du är den du är just nu.

Du trivs helt enkelt med livet, själv som huvudrollsinnehavare av denna lyckliga tillvaro där du bara kan vara i känslan, i upplevelsen, njuta till fullo av varje händelse som berikar dig, som skapar mer glädje i ditt liv.

Du kan bara vara i upplevelserna, må gott, glädjas, ta en stund i taget, varva ner, andas ut, sitta med armarna i kors eller ut med sidan, bara göra ingenting. Du har själv skapat denna inre vetskap om att trivas själv, att lita till ditt eget omdöme, vara i din sanning oavsett, att du är trygg precis som det är och som den du är.

Du är nöjd med ditt liv, själv, med alla möten, med alla händelser eftersom du lever efter din inre sanning, i total tillit som kommer från accepterandet av att älska dig själv, vara ett med allt.
Created with