Äntligen

Äntligen, efter 30 år av Tarotkurser har jag idag upplevt första upplevelsen av min önskan- att mina kursdeltagare ska bli bättre än mig (då kan jag skryta att de gått kurs hos mig ;).) Men målet har alltid varit att dela med mig så mycket som möjligt, peppa, finna individens styrka och ta mig tusan - jag har lyckats. :D

Idag hade jag samtal med en av dem som går Tarotutbildningen, perfekta svar på uppgifterna men inte bara det! Utan hon hade tänkt, filosoferat, kommit fram till något som jag inte ens har tänkt på under alla mina 49 år med Tarot. Helt fantastiskt, hon hade kombinerat in kort med numerologi och astrologi, visade mig ett system som jag inte anade fanns. Jag ryser än bara jag tänker på det, vilken fantastisk kunskap. Viken lycka att ha bidragit med grunden för att hon fortsatte utanför mina texter och ord, kom med något som förvånade mig positivt, satte igång mer av mina hjärnceller, fick mig att bli helt lyrisk. Detta är revolutionerande, jag vet ingen som varit inne på dessa tankar innan. Det gav mig svar på vilka mer betydelser som stora Arkanan har att erbjuda, det på ett djupare plan.

Att jag fick ta del av det idag, att hon fann ut det nu är inte märkligt, men tacksam att det inte var jag, för nu vet jag att den grund jag erbjuder hjälper en person att utvecklas personligen och bli bättre.

Jag vill inte avslöja vad, för det har jag fått tillåtelse att dela inne på Tarotkurser, vet bara inte än var jag ska lägga in det, definitivt inne för de som går Tarotutbildningen. Jag tycker det är något för dem som går djupare in korten, som vill veta mer än att bara spå för kärleken. Ursäkta mig men detta är en av mina coolaste upplevelser på länge. Troligast röriga rader men jag är så positivt omtumlad, som att hon gett mig ett verktyg som jag inte hade en aning om. Tänk vilken lycka att få det delat av en kursdeltagare, dessutom tar det Tarot på en djupare nivå vilket passar så perfekt in i den frekvenshöjning som nu sker.

Allt "slit" med mycket glädje senaste tiden med allt skapande av olika områden inom Tarot för att erbjuda det ultimata var detta allt som gör det värt det och mer därtill. Jag är så sanslös lycklig, för personligen anser jag att jag är en av de främsta experterna på Tarot, att sedan ha en "elev" som överträffar mig, det är wow de lux.

Denna dagen kommer att vara en av mina mest historiska i livet.
Nu ska jag fira, andas, fundera och vara i tacksamhet över att en dröm har gått i uppfyllelse. Jag är innerligt tacksam, lycklig.

Nu till praktiska ting. Idag är sista dagen att boka en del av Tarotkurserna till rabatterat pris, sedan när alla ljudfiler på på plats återgår de till ordinarie pris. Vilket kursen jag vill tipsa dig om nu gör i morgon den 1 februari.

Tarot presentation

Tarot och personligheter (med grundkursen "Tarot, kort för kort") Ger dig mer om personligheterna, det vill säga de 16 korten som även kallas hovkort eller folket. 4 Pager, 4 Knektar, 4 Damer och 4 Kungar. De är som grunden i en Tarotlek, förutan personligheterna finns det ingen anledning att ens lägga Tarot, det är du samt dem omkring dig som skapar agerande, känslor, trygghet och tankar vilket gör att du växer andligt.

I denna kurs ingår även grundkursen som ger dig texter, filmer om alla korten samt utläggningen "Elementstjärnan" med tolkningar till alla korten i de fem positionerna.
Klicka här för att läsa om kursen>>>

Alla mina Tarotkurser finner du information av på en egen "gratiskurs - Tarot presentation" där du även kan se en film där jag berättar om dem alla.

Workshop i Runor Torsdag 26/1 kl 19:00 (200:-)

Aura frekvenskurs Englagård 10-12/2

Created with