Dagaz

Känslan av när det dagas :)

"Dagaz visar att du är mer medveten, du ser saker klarare, har en inre längtan efter att få skapa nytt i allt det som redan är. Du är tryggare, mer säker på vem du är, vad du kan tillföra för att vara en del av alltet. För dig är det viktigt att se möjligheter, se din egen kraft, agera. Du ställer dig i ljuset för att få mer fokus."

Nu är det vår :) I alla fall där jag är, fönsterna i mitt kontor är putsade (ser klarare) och snart stänger jag datorn för ikväll för att bära tillbaka allt där jag tycker att det hör hemma. 

Fantastisk runa att vara i, att bli mer medveten, fokusera, se vad som är, lätt när solen skiner in på mig i kontoret, värmer upp rummet efter en tid med kyla. Förväntningen inom mig att i morgon sitta på min rätta plats, i solen ;) 

Bilden innan på min tatuering av Dagaz visar även på en trollslända, de är också på gång, de som skimrar i blått, grönt och rött, som ibland sätter sig på mig, det är magi.

Magi är även runor, just nu, denna månad är det mycket av runor, jag fixar mer på kursen "Runmagi" samtidigt som jag även fixar på den fristående kuser om bindrunor, samt förbereder tillverkning av runor och min runplats ska börja skapas. Det är definitivt känslan av Dagaz. Dessutom fler tatueringar på g, finns yta kvar än på kroppen. För att vara krass och slänga till med ett ordstäv - Det våras, eller tid för en ny vår. Lätt att bli exalterad då solen skiner, livet går in i en ny fas.

Det sker mycket nu, från kaos till kosmos (letade motsatsord till kaos, fann kosmos.  världsalltet som ett ordnat helt) Cool motsats, kosmos innehåller som allt, så det blir helt perfekt nästan som Eohez
"Eohez visar att du är mer medveten om ditt eget ansvar, först och främst för dig själv, dina visioner. Du är i ett växande med din själ, du har skapat det som du har, var nu mer medveten om dig själv samt ditt agerande. Du har allt med dig, du är i den helhet av det som du skapat."

Som sagt var, mycket runor nu, mera insikter, mer kraft, mer förståelse av de utmaningar som varit. Och i morgon är det inspiration, det vill säga, en kurs som har ett möte i veckan, anar att det finns lite om stäver i det. Dessutom sitter jag då på min rätta plats igen efter en tid i "mörker". Kanske det är så att jag ser saker och ting tydligare nu när jag skippat glasögon, kan ändå känna en liten saknad av alla för mig balla bågar men det kanske blir lättare att få fram glimten i ögonen nu.

Jepp, mycket runor, har du kursen "Runmagi" logga in, ta del av frågor/uppgifter samt texterna, reflektionerna till Uhrstafen som läggs upp allt eftersom. Har du inte kursen passa på att boka den nu då jag att rabatterat pris inför starten av del 2.

Sist men inte minst, önskar dig en upplyst start på denna vecka.

Bind, samstavs-och galderrunor

Fristående fortsättning till distanskursen "Runmagi".
Vi går igenom bindrunor, 40 stycken. Samstavsrunor 14 stycken samt ett antal galderrunor. Vi startar med en kort genomgång av alla runorna i ordning från Issaz till Voidez.

Du finner texter (ljudfiler), filmer, bilder på alla runorna.
7 webmöten Tisdagar 20:00
28/3, 4/4, 11/4, 18/4, 25/4, 2/5 samt 9/5

Du som även har ett intresse i Tarot kan få ut mer från denna kurs då alla runorna finns i stora Arkanan, bind- samt samstavsrunorna i lilla Arkanan. Men inget som du behöver vare sig ha intresse i eller använda.
Du kan delbetala denna kurs på 3 ggr.
Du kan även swisha 073 063 1657
Created with