Aug 4 / Ylva Trollstierna

En ny cykel

Kommer du ihåg vipstar?
För 22 år sedan idag, den 4 augusti startade jag websidan vipstar. Very Important Person Star. Alltså min tanke var en samlingssida då jag på den tiden organiserade nyandliga mässor. samlade på kontakter och ville dela med mig. Det gick väl så där, eller inte alls :( Men skam den som ger sig. Jag härdade på i flera år, det blev min personliga sida tills den dagen jag hade insikten om att ha mitt eget namn som hemsideadress. 

En dag fick jag nog, la ner hela sidan, flyttade över en del texter till min egen sida, men innerst inne har alltid drömmen om en community funnits för jag vet att det finns så många funderingar som vill ventileras med likasinnade 22 två år senare och utan en trampcykel utan en cykel av livet finns Rungrottans community.  Det är som Runhäxans (jag) hem online.

Har du koll på att du kan bli medlem gratis? Det finns flera nivåer på Rungrottans place.
Gratis medlem med tillgång till forum, andligt mellan A-Ö, Rungrottans blogg, Horoskopet för perioden, min bok "Tolkning i Tarot" (som även finns på denna sida) samt att du kan se vår podcast (som även finns på YouTube)

Det är helt enkelt ett givande plats att "grotta ner sig i" ;) Och efter 22 årsvarv är nu visionen att även du ska finna Rungrottan, bli medlem, alltså vara med i gemenskapen, göra din röst hörd, skapa kontakter. Men valet är ditt, endera surfar du vidare eller så klickar du på länken ner, skapar ett konto (kostnadsfritt) börjar läsa forumet och bloggen. Just nu är det jag och Elise som bloggar, Elise kan du se i avsnitt 2 av Rungrottans podcast, min mest aktiva, smarta Tarotelev, super engagerad och duktig. Henne kommer du även att se mer av.

Har du koll på Runhäxan på Instagram? Kanske du vill ha en kostnadsfri Tarottolkning?
Du kan även följa Runhäxan på Facebook, vi har tävlingar lite nu och då, alltid minst en aktuell, som nu, vinn en kurshelg med mig på Englagård den 22-24 september, du kan även boka den via denna sida eller med kurscheck via Englagård.
Aktuell tävling är även att du kan vinna Runkursen på Rungrottan.

Men för att fira idag, min vilja, min vision, min dröm så endast idag kan du boka in dig på min Tarot grundkurs till priset 800:-

Nu ska jag fira dagen, för dagar ska firas, jag tycker att alla borde ha dagar nu och då som är lite extra, lite memory lane även en fredag.

Rungrottans community

Förutom medlemskap som är kostnadsfri kan du bli medlem för 99:- i månaden får du tillgång till medlemsforum, horoskop för medlemmar (som har aktuella konsultationer för alla tecken), Podcast för medlemmar (som går in lite djupare på det som är från vanliga podcasten). Hemligheternas kammare (som är vägledning i en hel del som runor, Tarot, kraftdjur, kristaller, färger med mera). Samt coolast av allt "Tarot för dummies" (ca 30 minuters samtal om Tarot mellan mig och Michiwaa, som en enda lång kurs i Tarot).

För 299:- i månaden får du ovan samt en tolkning för din närmaste månad i Tarot av mig, Runhäxan.

Filmade kurser finns allt eftersom vilket du inte behöver vara medlem för utan kan boka separat. En kurs finns uppe, grundkurs om runor, med filmer som grund sedan texter. Kommer mer framöver.
Created with