En ny vår

Hur har du det med din inre sanning? Följer du  din känsla?
Förra året ritade jag in Thurisaz på min hand, det var med en del oro för det är kaosrunan, men eftersom den skulle tatueras in ville jag "prova på" den energin först. Det var början till alla dessa falska föreställningar som jag behövde släppa. Det blev kaos, en tuffare period, jag insåg alla falska drömmar som jag hade byggt upp av rädsla. Men eftersom jag älskar förändringar, tror att allt har en mening såg jag möjligheterna. 

Rom byggdes inte på dag sägs det, det gör det inte heller att riva ner något som byggts upp, det har varit en lång fascinerande process. Jag hamnade sedan i en lugnare fas, då tatuerade (pokade) jag in Thurisaz på min högra hand, energin blev starkare, så även kaoset, en dag förra veckan kom insikten att det var dags att forma om Thurisaz, den finns nu dold i en bindruna vilket i sin tur förändrade allt. Som en del av Issaz men även Ingaz samt Thurisaz riktad åt två håll, in samt ut, föll allt på plats. 

Jag har inte bara tagit steg, jag har tagit kliv, gått helt utanför min tidigare zon som ändå var rätt stor, jag har accepterat ting som jag aldrig trodde var möjligt, ord som helt varit utanför min comfort zone.

Nu när det blev vårdagjämning tog jag beslutet att släppa allt det som jag byggt upp som en falsk trygghet. Våga släppa taget och ha tillit. Helt plötsligt fann jag mig i de mest fantastiska synkroniseringar. I det har jag även funderat en hel del på rädslor, hur jag (samt säkert andra med) håller fast i ting av rädsla, oro att tappa fotfästet. Men eftersom jag redan tappat det var det lättare att gå in i en nystart. Det var en helt magisk kväll, för att sedan fortsätta dagen efter med en helt ny start med support av solen i Väduren, ett nytt astrologiskt år samman med nymånen i Väduren, den från 0 grader. Supermagiskt.

Idag är jag på min nystart, i tillit, i förtjusning, i förhoppningar, förväntan med insikter av vad som pågått under ett helt år som inte bara varit i kaos utan jämnat till grunden för allt det som finns utan rädsla. Jag har gått in i ett nytt samarbete, nya härliga "utmaningar" av min säkra zon ska erövras. Jag är lycklig ända inifrån hjärtat. Nu ser jag så fram emot den 28:e, start av runkursen, för runor är nu en allt större del av mitt liv, men som vanligt även Tarot som är grunden, "Livets bok".  Jag ser, känner, upplever möjligheter som funnits utanför vad jag ens kunde tänka mig.

Du har väl sett att jag öppnat alla sidorna för runor, du kan läsa om alla på denna sida >>>

Bind, samstavs- galderrunor
Start 28/3 20:00

Vill du släppa dina begränsningar, våga ha tillit, skapa det som du önskar, då bör du ta en titt på denna kurs, den blir mer än vad jag tänkte från början.
Created with