En pånyttfödelse

Den 24 juni är i många länder John Baptiste Day (Johannes Döparens dag), så även där jag befinner mig nu. Igår gjorde vi ritualen, vi hoppade över eld, gick sju steg baklänges, släppte det förgångna, ett "dop" av pånyttfödande och sju steg upp.
Du kan se hela filmen på Runhäxans Instagram (Reels: Rungården) eller på Runhäxans facebooks fanpage.

Idag är således en dag då jag är nydöpt, inne i en nyfödelse av en ny fas i mitt liv, kunde inte komma lämpligare för sista veckan har nog varit en av de mest tragiska i mitt liv. Idag skiner solen, lite för varmt, jag ska snart börja jobba med Runhäxan, har inte direkt någon svensk midsommardag men alla dagar har den betydelse vi ger dem.

Just nu är det mycket på gång, inspelningar av kurser, tolkningar, en kommande vecka som är fullspikad från tidig morgon till sen kväll samt planering av framtiden, spännande tillvaro. Den 28:e är en viktig dag men jag återkommer om den.

Idag är också en viktig dag precis som alla andra dagar, i morgon kanske det är viktigt med att jag har en live på Runhäxan kl. 20:00. Det blir den andra liven, men i morgon är det dragning av alla som deltagit i tävlingen om att vinna ett magiskt runset samt en runkurs (i film). 3 Vinnare, kanske är det du?

Jag har också antagit en "challenge" :) Vet inte om du har koll på iTeracare, det är en blås med varmluft och frekvenser. Jag började blåsa på min födelsedag, sedan har jag slarvat lite nu och då, att sitta still med en blås en stund är nästan lika tråkigt som att meditera. Meditation är som inte min grej men jag vill gärna se klart och tydligt, I slutet av februari började jag använda glasögon mindre efter att ha varti duktig med blåsen, sedan har det hänt så mycket i mitt liv att jag inte tagit mig tid. Men nu när jag har vetskapen om att många har fixat både grön och grå starr vilket jag har på mitt blinda vänstra öga är min challenge att blåsa 10 minuter på varje öga, varje dag i 45 dagar. 2 dagar är avklarade, skam den som ger sig, jag ska fixa detta för läkarna anser att de inte kan göra något. Du kan följa det under en egen grupp på Runhäxans Instagram "iTeracare". Jag har även en egen sida för grunden om "blåsen" för dig som är intresserad.

Det är många ting som är nytt i mitt liv, som Runhäxans, en ny "familj", förändring av hem, väntade positiva händelser inom familjen, nya texter, förbättring av kurser, filmade kurser., coaching. Ett sundare liv och den 1 juli ska jag fokusera under juli månad på "Dvalin" boken i Uhrstafen serien som varit på gång ganska länge nu men livet kom som emellan. Veckan som kommer är till 95% bara tolkningar i Tarot, se nedan.

Tarottolkning 1/2 år

Du kan nu för sista gången i år, boka en tolkning 1/2 år framåt, från "nu"/juli till nyårsafton (31/12) för endast 600:- Endast distans. Klicka på rubriken ovan för att läsa mer.
Created with