Färgad tillvaro

Hur har du det med dina färger?
Är du färgstark eller känner du dig grå?
Förresten ett helt knasigt uttryck detta med att vara grå eller ha en grå vardag, grå är färgen för balans, det som finns mellan svart och vitt, typ allt eller inget.

Mitt färgsprakande tips idag är att boka in dig på distanskursen för "Chakras och färger". Du ökar din kunskap om alla färger, från röd, orange, gul, grön, blå, indigo, lila, magenta, turkos, rosa men även svart och vit, inte att förglömma energin från den grå.

Just nu kan du boka kursen för endast 900:- (90 euro).
I det får du även din aurabild som du kan använda för att förstå mer av färger, dina mönster men även för att förstå dig själv mer.

Klicka här för att läsa om kursen >>>
Har du noterat att jag gillar glasögon? Nåja, en sanning med modifikation. Helst skulle jag vilja slippa ha glasögon när jag läser, för 1.5 för att läsa på nära håll. enligt optikern ser jag som en hök med mitt högra öga, det vänstra spelar som ingen roll för det är jag blind på. Jag samlar på glasögon, i alla färger, rimliga priser, gör mig gladare. Blå är färgen för kommunikation och så lite bling bling på det.

Ibland finns det ting som vi inte önskar medvetet som kan kännas sisådär, som när jag behöver glasögon efter 55 år av att inte behöva tänka alls på vad jag ser tydligt. Kanske det är så att jag inte vill se tydligt? Men oavsett, det gäller att göra det bästa av situationen i alla lägen. Jag är obotlig optimist, ibland odräglig men jag ger mig in i mina känslor även när de inte är glada, positiva upplevelser. Just nu skämtar jag (dark humor) om att jag skapar de vackraste ögonen efter dagar av tårar. (Om du missat, förlorade jag en av mina älskade hundar akut i veckan som var, tuffa dagar av saknad).

Men som de säger livet går vidare, i slow motion men ändå. Det skulle inte göra min vovve lyckligare av att jag deppade ihop helt utan istället vårdar jag minnen som de goaste hundpussar.

Nu väntar intensiva veckor, härligaste, mest inspirerande är den kommande då jag ska vända upp och ner på dygnet. Anar att du inte missar min extas över "infinite Possibilities", där jag utbildade mig till lärare i mars, sedan har det bara fortsatt, nu i veckan är jag crew member, det vill säga, jag ska hjälpa till (online, USA tid) att vägleda andra som utbildar sig till lärare. Något som även du kan göra :) Klicka här för att läsa mer >>>

Sedan ska jag ta en vecka med delar av familjen samt ha en Tarotkurs på Englagård. Efter det är jag tillbaka i vardagen, då väntar kurser, som start av "Oändliga möjligheter" (Infinite Possibilities) på svenska. Men även Tarotutbildningen, men även annat. Just nu fokuserar jag på veckan som kommer.

Idag ville jag peppa dig med färg, en del funderar hur jag orkar med allt som sker i mitt liv, hur jag hinner med, var jag finner kraft, den har inte varit eller just nu är den allra givandes men jag vet hur jag tar mig dit, tankar blir ting, färg ger swing. (kul vaa?)

Idag är jag klädd i vitt, igår hade jag min enda svarta överdel, men vi gick en pubrunda för att släppa (ledsna) tankar, komma hemifrån. I morgon är det måndag, min vana trogen är jag säkert klädd i grått. Nu har det varit gråa sängkläder, gröna stenar som stärkt mig.

Du har tur, bara för att jag kan känna en besvikelse, en frustration över att så många inte förstår hur viktigt det är med färg har du möjligheten nu att boka kursen "Chakras och färger". Jag är helt övertygad att om du bara börjar se mina filmer, läsa mina texter, lyssna till dem, fundera, svara på frågor kommer du att förstå vilken enorm rikedom det är att ha kunskapen om alla dessa energier, vibrationer som inte bara är i färg, de är i våra mönster, i toner, i maten, i kristaller, ja i allt. Istället för att låta energierna påverka dig, är det dags att du påverkar dina energier, att du tar kontroll över dem (lät inte vidare andligt) men när du blir tryggare med dig själv skapar du en bättre bas i livet, blir roligare, säkrare, tryggare, personligare, djupare och mer intuitiv. De orden plockade jag från de sju första energierna vi har och består av, från baschakrat till kronchakrat.

När du kan färgerna då kan du också skapa mer magi i din vardag, även när livet känns grått och tråkigt. Att utvecklas andligt och personligt, då är färger (energier) basen i det hela. Själv så är jag sorg, saknad men jag tillåter mig att vara i det, sakta men säkert bygga upp en ny vardag, jag kan nog vara lite off några dagar till, men ibland tror jag de flesta har alldeles för bråttom i förväntan att det är bara att knäppa med fingrarna, vilket det är, men det är upplevelserna, de av sorg och glädje som skapar oss.

Klicka nu in dig på kurslänken ovan, för i morgon är sista dagen till det priset. Det gäller att fånga ögonblicket.
Created with