Fullmåne

Det är så intensiva dagar just nu att jag först idag fått upp påskdukar och en tupp samt insett när jag tog en andningspaus ute att det är fullmåne på g. (6/4 4:36 i Vågen). Den är otroligt vacker ikväll mot en blå himmel. Det är lite småkyligt, hundar skäller så kanske en magisk natt.

Fullmånen är inte lika viktig för mig nu som den var förr, då mest för att jag lyssnade på alla andra, det skulle vara så magiskt. Vilket det säkert är för en del. En gång i tiden hade jag fullmåneträffar där vi gjorde en massa spännande andliga saker, men det känns som det var i ett tidigare liv, så länge sedan.

En gång i tiden bar jag ut alla mina "magiska" saker med under fullmånen, Tarotkort, runor, kristaller, ja, fjädrar anamma, det var tider det. Blickarna från grannarna när jag bodde i lägenhet och balkongen var fylld med alla prylar med mig i mitten.

Nu är nymånen mer viktigt, kanske för att jag aldrig riktigt känt av fullmånen, enda gången är när den är i Jungfruns stjärntecken då jag blir mer eller mindre städgalen. Men jag är inte den romantiska typen eller mediterar så kanske därför jag inte har det engagemanget längre.
För många är fullmåne viktig, de känner in allt möjligt, har svårt att sova, vilket jag personligen tror beror på att de personerna har en hel del av vattenelementet som "triggas", det vore rätt ballt att uppleva det någon gång.

Nymånen däremot, det är grejer det ;) Det är för mig mer magiskt, energin som dras bort som skapar möjligheter till nya upplevelser.

I morgon är det skärtorsdag, nu startar påsken, en av de traditioner som betytt en hel del för mig tidigare, men nu är det bara som en lång (arbetshelg) men nåja, lite nöje blir det troligen också för jag omges just nu av fantastiska personligheter.

Men bara för sakens skull ska jag ge mig ut senare i natt, tidigt på morgonen och kasta lite runor, bara för att, ja, för att det bor en liten magisk del i mig som söker magiska upplevelser.
Önskar dig en trevlig natt och en Glad Påsk

Yiang

Över påsk kan du boka in dig på min kurs "Yiang", tolka livet, händelse, arbete, ekonomi, kärlek, hälsa och andlighet via färger eller kristaller.
Created with