Håll i hatten!

Idag har jag haft min fanpage på Facebook i 8 år. För mig är det stort, speciellt eftersom det är en åtta. Åtta är en karmasiffra och har du spelat vändåtta så är symboliken att allt vänder på en åtta.

För mig så är det en hel del förändringar på gång i livet, vilket gör att jag lär mig mer av allt möjligt. I det är ambitionen att fortsätta att inspirera.
3400 följare på min sida utan att jag bjudit på livesändningar eller liknande, någon har funnits med det är få. Det allra största tacket till dig som följer min sida.

Idag får du gärna fira med mig, det vill säga jag skulle så uppskatta om du gillade mitt inlägg på Facebook. Jag vet hur lätt det är att skrolla vidare utan att gilla (eller ogilla). Skulle du dessutom vilja skriva en review (omnämnande) blir jag ännu gladare.

Nästa år firar jag 50 år med Tarotkorten, det är också stort men just idag (28/6) ger jag dig hela 50% rabatt på Tarotutbildningen! Ja, du läste rätt, Du klickar på denna länk eller någon av Tarotkurserna, väljer Bundle (paket), skriver in 50procent och vips har du det allra bästa priset på 12 stycken kurser i olika ämnen till Tarot.

Men kanske du är intresserad av Runor eller färger, eller spirituell inspiration, alla "bundles" erbjuder jag med 50% rabatt idag (28/6).

Ibland kan det verka som jag gör många förändringar, medan jag själv ser dem som förbättringar, som med min hemsida som är uppbyggd för kurser, all den kunskap som jag önskar dela med mig av, för om du inte har koll, shit! vad jag vet, kan, utvecklar mig själv hela tiden med en brinnande energi att inspirera för att detta livet är speciellt, all den kunskap som vi kan utveckla så mycket mer av, vara mer öppen över vad som kan stärka oss till kropp, själ och ande. 

Sommaren är alltid en utmaning för de flesta att hinna med trots att de flesta brukar ha semester i alla fall någon vecka, men det är den tiden vila prioriteras mixat med besök, grillkvällar, bad som gör att tiden flyger iväg. Så många jag möter som vill utveckla sig mer andligt men inte ens försöker lägga ner 10 minuter om dagen för att det är sommar, tyvärr. Teori är en sak, praktik en annan, i all utveckling behövs idogt (positivt arbets-engagerande) agerande, bara en dagsstjärna när det gäller Tarot gör att kunskapen hålls igång, en händelse över dagen som helt plötsligt blir så klart i korten. Det är samma med runor, fem runor om dagen för att förstå energin och symboliken. Eller valet av kläder för att vara medveten om energin, då inte svart baddräkt för att bikinisäsongen blev som planerad. 

En del avundas mig för att jag jobbar med det andliga, jag lovar dig, det finns stunder då jag suckat över räkningar, kylskåpet ekat tomt men jag är fokuserad, fokus på det vi önskar förverkliga är en del av en andlig utveckling, att våga lyssna till sig själv. Min kunskap är inget som kommit gratis eller genom en kurs med halvdant intresse utan från engagemang varje dag, ok, vissa dagar har jag bara lagt en dagsstjärna, tagit paus men jag är aktiv. Idag har du möjligheten att boka kurspaket för halva priset, det är sommar, hur intresserad är du, är det bara något du säger att du vill göra, eller är du motiverad?

Till hösten eller redan i augusti kommer jag att starta zoom-möten för de olika grupperna av kurser: Tarot, Runor, Färger samt medial utveckling. Då är det upp till dig om du engagerar dig.

Ps, på t-shirten jag har på mig idag står det "Positivity is a superpower" 
Vad är din din superkraft?

Pps. på enstaka kurser har du 25%, skriv då kupongkoden 25procent

Kurspaket idag 50%rabatt
Kupongkod: 50procent

Created with