Häxor hit och dit

Runhäxan?

Om du inte listat ut det än så är det jag, Ylva som är Runhäxan, i alla fall på Instagram. För annars är jag precis mig själv men inte som vanligt, för har du följt mig vet du att jag fullkomligt älskar förändringar. Fast denna gång är det inte jag själv medvetet som skapat dem. 

Hur blev jag en häxa?

Allt började med en tanke, hm, vore ett bra sätt att börja en saga med istället för att det var en gång, det eftersom allt startar med en tanke. Men för mig var det mer en medveten tanke, jag utbildade mig till Certified Infinity Possibilities Matrix Trainer 2022. Efter år av attraktionens lag föll som bitar på plats, vilket gjorde att de bitar som var fel var tvungen att raseras. Ja, jag älskar förändringar men ibland kan det även bli för mycket för mig, det var flyt som byttes ut till utmaningar men för en gångs skull var jag kvar i positivt tänkande, jag hade en vision.

När det var som mörkast i mitt liv med utmaningar då fick jag ett samtal som ledde till att jag fick två nya familjemedlemmar. Ett möte som kändes som allt föll på plats, som det alltid varit gemenskap, som att finna själsfränder. Sedan att de kompletterade allt det som jag saknade var som handen i handsken.

Det var så Runhäxan startade, men namnet, ja, häxor hit och dit, namnet innan var värre, det hade namnet kärring i sig, ålderskris som jag har var motståndet så stort att jag accepterade häxa. Ett ord som jag avskytt i alla mina år, skapat av upplevelsen att det är billigt (ta inte illa upp, alla har vi våra fördomar). Jag insåg det humoristiska i ordet och vid eftertanke, jag är en norna, men det ordet förstår få, dessutom är en norna grunden till häxa.

Första inspelningen var si så där, platsen ändrades för varje gång, saker omkring, belysning, kameror, mickar, mina kläder för att inte tala om mitt hår då jag konstant befunnit mig i känslan av att alla dagar är "dåliga hårdagar". Vilket har lett till att jag tagit fram saxen, klippt tussar här och där i förtvivlan, tanken att raka bort allt har funnits många gånger. Har du tänkt på att när vi förändras inombords skapar det en längtan av att skapa den bilden på utsidan också? Jag är inte klar med håret än eftersom jag fortsätter att förändras, men idag kom en ändring (det ser du på Runhäxan om någon dag). Idag fick en stylist. Jajamen, livet avancerar, från att ensam ha drivit min vision, kämpat upp och ner är jag inte längre ensam, nu har jag inte allt ansvar, utan bara ansvar för mig själv. I det har jag börjat lyssna, även de gånger jag inom mig vill falla tillbaka till en falsk trygghet och skrika nej, då tänker jag, det fungerade inte så visst bra det du gjorde, hoppa! Runhäxan var mitt första hopp. I det fanns en rädsla att tappa kontrollen, det enda jag typ har tappat är håret.

Jag har idag, nåja, inte jag men jag har tillgång till en egen studio för Runhäxan och en för Rungrottan. Jag har en producent (en boss, hm, jaja, utmaning att inte bestämma själv), en kamerakvinna samt en kameraman, personal som jobbar backstage, och idag fick jag en stylist. Något som behövs, hon har en utmaning, men jag tyckte hon klarade den första helt galant. Min första inte dåliga hårdag (kanske för att det knappt syns). Dessutom har jag personliga tränare fysiskt och mentalt, kock där jag är som en diva i vad jag inte tycker om men det som serveras är supergott. Tänka sig att allt startade med en tanke?

Tanken om att nå ut till fler, att slippa ansvar, slippa oroa mig för det vardagliga, börja bry mig om min hälsa och få inspirera. Allt börjar med en tanke, sedan gäller det att känna känslan, agera, ta små danssteg för att nå målet. Jag är inte i mål än, men ta mig tusan, livet är märkligt, helt fantastiskt underbart och det har gått två månader vilket även inneburit mer än 200 gratis tolkningar på Runhäxan. Ja, du läste rätt, för du kanske inte följer Runhäxan, har ingen koll alls på att jag numera erbjuder gratis tolkningar (en per person) för de kommande fyra veckorna. Av alla de som kommenterat säger min producent ofta "a 100% hitrate"

Jag får allt och mycket mer utan att ta betalt, bara få inspirera, vilket jag hoppas att jag gör, men det verkar så kommentarerna att döma. Är du nyfiken, länk längst  ner. Du kan alltså gilla Runhäxan, skriva i en kommentar att du vill ha en tolkning, jag får en lista, sätter mig i min studio, får mick, sedan klappen att jag kan starta, sedan lägger jag kort för namnet på min lista för fyra veckor framåt (jag drar även en runa). Men du kan även välja om du vill ha en Runtolkning istället. Det finns över 280 tolkningar, kanske inte så kul att lyssna till någon annans tolkning? Men... Om du lägger Tarotkort är nästan varje tolkning som ett kurspass. Kostar en tolkning något? Nope, men du bör av tacksamhet dela den, först följa Runhäxan och helst ge en kommentar. Typ som jag säger på slutet av varje tolkning "du får gärna gilla, dela och kommentera eller ge feedback".

Rungrottan då? Ja, var ska annars en runhäxa ha sin grund, men jag har även en rungård, väntar ivrigt på min runplats. Rungrottan är företaget bakom där det kommer en cool hemsida framöver (i skapande) men även Podcasten med Coach J och mig, ibland även någon gäst. Nu har jag inte varit "jag" i de två första avsnitten, fel plats (nu har jag funnit currykorset) samt dåliga hårdagar. Men allt i livet handlar om förbättringar, så även tankar. I Rungrottans podcast som du finner på YouTube och Spotify ska vi framöver ta upp ämnen från allt av spöken, småfolk, död, sanning, diskussioner högt och lågt, men troligen lite mer hyfsade än de som Coach J och jag har i soffan off kamera. Målet är fortfarande inspiration. Men vad vill du bli inspirerad i och om?

Hör! Hör! Länk till Runhäxan

Rungrottan då? Ja, var ska annars en runhäxa ha sin grund, men jag har även en rungård, väntar ivrigt på min runplats. Rungrottan är företaget bakom där det kommer en cool hemsida framöver (i skapande) men även Podcasten med Coach J och mig, ibland även någon gäst. Nu har jag inte varit "jag" i de två första avsnitten, fel plats (nu har jag funnit currykorset) samt dåliga hårdagar. Men allt i livet handlar om förbättringar, så även tankar. I Rungrottans podcast som du finner på YouTube och Spotify ska vi framöver ta upp ämnen från allt av spöken, småfolk, död, sanning, diskussioner högt och lågt, men troligen lite mer hyfsade än de som Coach J och jag har i soffan off kamera. Målet är fortfarande inspiration. Men vad vill du bli inspirerad i och om?

Din möjlighet att bli färgstarkare - Distanskurs i chakras

Det jag ännu inte talat om i Runhäxan är färger, men kolla in mina kläder ;) Enligt mig ett av de viktigaste ämnena om du vill utvecklas andligt och medialt, för din aura är lika med din själ, varje färg är en frekvens som du endera kan låta kontrollera dig eller så skapar du färgmagi. Jag kan faktiskt vara en riktig "häxa" när det gäller svarta kläder på folk ;)

Mina distanskurser är (enligt mig) perfekta, troligen coola under sommaren, du kan vara var som för att ta del av min kunskap via en dator, en surfplatta eller en mobil. Logga in när det passar dig, se en film, läsa eller lyssna till en session, svara på frågorna (med svar) direkt.

Du kan välja att nu "bara" ta den kursen för 750:- eller lägga på till 999:- då även få med dig Yiang, extra bonus om färger, sommarens bästa tillfälle för att skapa mer energi.
Created with