Känslan av Tarot

Sitter vid datorn med lite sol efter en vecka där regnet mer än öst ner. Anar att det var positivt med tanke på att jag hade Tarotkurs i Spanien för om solen hade lyst kanske vi inte hade engagerat oss lika mycket.

Vilken vecka, en grupp med kloka, intresserade Tarottolkare som gick all-in i korten, i tolkningar medan regnet öste ner.
Just nu känns det både lite tomt och samtidigt alldeles stilla men jag har turen att ha kvar en av mina allra bästa "elever" (hon är sedan länge ett proffs) några dagar till. Vi ska gå igenom något som hon fann som jag missat med Tarot, ett system i systemet, jag är spänd av förväntan att få engagera mig djupare.

Efter onsdag väntar en vecka med Tarotkort på längden och bredden, jag har månadstolkningar, sommartolkningar samt tolkningar för Runhäxan.

Tarottolkning för sommaren >>>

Månadstolkningarna är en förmån, att få följa över ett helt år, sommartolkningarna är intressanta, hur ser juni, juli och augusti ut? Vädret i Norrland blir till en början lite fuktigt, småregn för att sedan braka lös i värme runt midsommar för att sedan vara lite blött. Mellersta Sverige får först fint väder, sedan lite blött för att bli fint igen, Södra Sverige får först varmt, sedan lite hur som helst, lite för varmt, lite för blåsigt, lite för blött för att sedan bli vad de flesta kan tycka perfekt. Om du skulle ha det som en metafor, hur blir ditt väder? Det vill säga vad finns i ditt liv under sommaren?

Börja tolka Tarot nu! >>>

Du kan endera boka en tolkning för sommaren eller börja själv med att lägga korten på bordet, börjar du nu så kan du inom en kort period själv ha koll på ditt "väder" men även vädret utanför dig.

Jag vet i alla fall att de som var här har koll numera, för vädret i vårt  liv är perfekt precis som det är, även när det regnar, tänk dig bara uppskattningen när solen tittar fram! De två utflykter vi haft har bjudit på sol, utflykter är bra för själen, äventyr som berikar men allra trevligast blir det när allt omkring fungerar som önskat. Ja, jag talar ofta i metaforer.

På söndag i fullmånen har jag avslut på sista Tarotutbildningen för en grupp, sedan finns den bara inviduellt, ska bli både vemodigt men samtidigt att jag lägger ytterligare en erfarenhet bakom mig. Du bör ha koll på Runhäxan, för det mesta kan hända i fullmånens sken.

Nu ska jag fortsätta lägga korten på bordet, hinka lite kaffe, göra inspelningar, samtala, njuta och vara tacksam över livet. Vad finns i dina kort idag?
Created with