Feb 24

Kasta runor!

Det sker en del bakom kulisserna, nu när ylvatrollstierna.online försvinner och jag efter så många år landar i en enda hemsida. Det känns magiskt och jag har slutat fundera på varför jag inte gjort så här tidigare. Jag vet svaret, för detta med inspiration, att jag vill dela med mig av allt jag gör, men så gör jag allt mindre! Fast just nu gör jag alldeles för mycket, för det ena utesluter inte det andra.

Detta är i grunden en kurssida, en sida som jag hyr där jag numera även har tolkningar men även presentation av de intressen som jag har, som Tarot, aura och färger samt runor, inte att glömma även horoskopen. Det har tagit tid att flytta de profiler som har regelbundna tolkningar, skapa nya sidor för böcker och annat. Men innan mars startar är allt klart.

I mars startar även en ny kurs, jag ser så fram emot den, för det har tagit mig år att få ihop materialet så att jag är nöjd. Kursen är en fortsättning på Runmagi, nu handlar det om bindrunor, samstavsrunor samt galder runor. Lite kul är att det också går samman med Tarot, för tillsammans med originalrunorna finns det en runa eller en kombination till varje Tarotkort.

Runor är lite lättare på ett sätt att lära sig, det är endast 25 runor mot 78 Tarotkort, men samtidigt innehåller de mer magi, visst går det att sia (spå) med runor som kommer som kurs framöver men först är grunden viktig, att förstå varje runas energi, vad den innehåller, vad den visar på, vad vi kan använda den till i runmagi. Runor har varit mer mitt privata intresse men har blivit en allt större del av mitt liv. Jag har dem även intatuerade, alla runorna, lite efter hur Uhr tatuerat in dem i "Uhrstafen" samt bindrunor på mina fingrar.

De 28 mars startar kursen med hela sju webmöten, tisdagar kl. 20:00. 
Kanske eftersom du läser detta nu är det på tiden, eller den perfekta synkroniseringen att du startar att läsa runor nu. Kasta runor är vad som brukar sägas, på bilden de tre runor som jag alltid har till hands. Det  är versionen med 8 runor på varje "tärning", de fungerar bra att kasta med för support för stunden annars är det mer  lämpligt med ett set med runor. 

Jag har fram till den 1 mars satt rabatterat pris på Runmagi kursen, ge dig lite försprång i att se om runor är något för dig. När du bokar har du tillgång till hela kursen så länge du önskar (se länk till kursen längre ner).

Den 21-23 april har jag kurs i Runmagi på Englagård, en hel helg med runor där jag även har med mig runset som är skapat av mig och mitt hemmateam, jag kommer även att erbjuda poke tatuering av runor. Den helgkursen kostar 3900:- (inkl.mat och logi) och som komplement kan du köpa min bok Runmagi. (har du kurscheck för Englagård kan du använda den).

Men vill du vara med på första distanskursen för bind, samstavs samt galderrunor med wewbmöten då behöver du boka in den, för sedan blir den distanskurs med färdigt material. Efterfrågan finns så boka snarast.

Min bok "Uhrstafen" i text och ljudfiler ingår i Runmagikursen, perfekt på sidan om för att få till lite mer om runor och dess magi. Under våren blir andra boken klar om Dvalin, nornonas far.

Nu ska jag vara ledig några timmar, se min favoritserie "Fringe" som jag varmt rekommenderar, den finns på HBO bland annat. Önskar dig en trevlig helg. /Ylva

Runmagi distanskurs

Fristående fortsättning "Bind-samstavs samt galderrunor"
Start 28 mars.
Created with