Kommunikation

Jag kommunicerar för fullt på engelska just nu, inte bara att vi i stort sett bara pratar engelska hemma är denna helg helt på engelska. Detta är helgen med stort H eller stora IP (Infinite Possibilities). Jag är helt vilse på dagar, haft lördag hela dagen, känt lite press på allt jag ska hinna med halv tre på natten, men så insåg jag att jag har en dag extra. Positiva tankar, ja, det är ju det som helgen handlar om. Men det handlar även om många tankar, som när jag inser hur himla rätt mitt beslut, min inre längtan och drivkraft att satsa på detta är. När jag inser alla verktyg som jag har för att skapa mer inspiration. Det är då jag försöker att inte tänka på detta med tiden, för just nu önskar jag ha en heldag med Oändliga möjligheter, bara ösa ut allt över någon som behöver det. Jag önskar mixa med färger, jag önskar det ena och det andra, men tack och lov är det så intensivt tempo att jag inte hinner tänka längre.

Jag har tagit kaffepaus, surfat in på min nya sida (som jag bara älskar) som kom från en tanke, som mixades med en känsla som skapade ett agerande. Det är lite så livet beter sig nu för tiden, tanke mixat med känsla, en känsla mixad med tanke, för de två är som ett tillsammans, det går inte att ha den ena utan den andra. Men det passar mig bra, det passar även temat på denna helg.

Jag är så innerligt tacksam för denna möjlighet att vara en del av teamet på denna konferens, jag har inte ens varit nervös när jag varit ensam med en grupp utan helt uppfylld av glädjen att få ta del av deras tankar, berätta mina erfarenheter.

Hela den framily som jag nu är en del av är bara wow. Det är glädje och kärlek hela tiden, idag lyckades jag till och med slappna av i en guidad meditation, vette rackarn när det hände sist. Jag är öm i nacken efter att sitta på vakt i chatten, jag är öm i magen av alla gapflabb. Jag är inte trött däremot men sista veckan sedan vi förlorade Mimi har jag somnat senast 22, somna kanske är att ta i, men orken, energin var helt tom. Dagarna går, känslan av saknad påminns nu och då, men då fokuserar jag på alla stunder av glädje som vi haft. Men det är en process, jag har varit med förr, att förlora någon är en process, men att ha förmånen att ha en god vän vid sin sida, sedan en hel konferens på det, ja, det bryter tankarna. 

Tankar är vad allt handlar om just nu, tankar blir ting. Trots saknad finns en livsglädje, eller kanske tack vare den, att uppskatta livet, uppskatta dem som finns omkring.

Vill bara öva på svenskan ;) skriva av mig lite, men hoppas du har en bra helg. I morgon är det fullmåne i fiskarna. Massa känslor, men ingen känsla utan tanke så välj att fokusera på de glada, positiva tankarna. 

När jag landat i allt från helgen då skriver jag nog en hel del, och aktuella erbjudanden av tolkningar har du längst upp, vi närmar oss 2023. Men först massa annat som kurs på Englagård, Halloween, jul, gäller att uppskatta tiden.
Created with