Sep 4 / Ylva Trollstierna

Måndag hela veckan

Första måndagen i September, är hösten här? Detta kan bli en bra dag med reflektioner, en måndag, den dagen som många inte gillar som jag älskar, en hel vecka med möjligheter. Det är min programmering, att det idag dessutom är den månad som jag älskar mest under hela året gör det bara mäktigare.

Allt blir vad vi tänker och gör det till, så du har ett val idag, sucka över att det är måndag, ta då tipset ovan ;) eller så skapar du massa möjligheter.

Idag känner jag mig förväntansfull, kanske för att jag  haft en vecka med feber samt en propp i ögat, hade varit mer passande till Halloween då all vita i ögat blev röd.

Ute har det stormat i några dagar rejält, jag befinner mig i Spanien där storm är lite mer än vad det brukar vara i Sverige. Jag ska snart hem till Englagård, har två kurser på gång, samt gemenskap med delar av min kära familj. Jag hoppas innerligt på att få plocka blåbär, lingon och kantareller, men det är mer en önskedröm än vad som kanske blir av.

Jag har varit lite tyst här inne sista tiden i alla fall i blogg, för mitt alter ego (Runhäxan) fick mer plats och tar mer plats, men kurserna är aktiva här inne samt mina dagliga inlägg för medlemmar i denna sidas community. Men kanske för dig som för mig är hösten en tid med utveckling, när mörkret faller på tidigare, tända ljus, ruggigt ute, perfekt tid att förlora sig in i andlig utveckling.

Denna sida är för dig som önskar gå en kurs för mig, kurser som jag har byggt upp med filmer, texter, ljudfiler, uppgifter för att ge dig en stabil grund i det ämne som tilltalar dig. Alltså en sida för dig, för din utveckling.

Runhäxan (mitt andra jag) finns delad på FB, har egen hemsida (Rungrottan) med en community, Instagram, TikTok, YouTube. Men det är inte bara jag, utan jag har ett fantastisk Runteam med bland annat Coach J (vi har live tillsammans på FB), Michiwaa (vårt stöttepelare och allt i allo) samt våra "häxor"; Solhäxan, Trollhäxan och Reikihäxan samt några fler backstage.

"Hör, hör!" Kanske du har hört? Det är så jag börjar som Runhäxan bland annat de tolkningar som jag ger på Instagram (en kostnadsfri per person). Det är en uppmaning till att uppmärksamma (hear, hear).

Hör, hör! tips är att du går in på vår community Rungrottan, blir medlem, tar del av allt som vi delar med oss i podcast, filmer, texter, blogginlägg, tips. Vill du ha mer då blir du +medlem för 99:- i månaden för att få tillgång till så mycket mer. 

Måndag ja, fantastisk dag både som Ylva och Runhäxan, jag har ansvar för community så där har jag redan kollat igenom, nu ska jag lägga upp några fler symboler på den symbolkurs som börjar på onsdag. Den enda kursen online i höst med webmöten. Sedan väntar tolkningar för Instagram, runteam möte, enkelt att vara inne idag, blåst och Calima (sandstorm). För dig som inte vet om onödigt vetande har jag själv haft en enorm resa privat sista månaderna på sidan om jobb. Jag har börjat ta hand om mig själv, simmat mellan 1000-2000 meter varje dag sedan mitten på maj, men inte igår och inte idag vilket gör att det kryper lite i kroppen, en god vana. För om några veckor joinar jag "90 dagars utmaning" med träning varje dag.

Uhrstafen
är omskriven och nu ute i ny version med bakgrunden till boken, den kan du även vinna, se under tävlingar på Runhäxans Instagram

I en podcast pratade vi om astrologi, personligheten då jag fick idén till barnböcker om de olika stjärntecken, det är ett av mina projekt just nu. Men nu ska jag ta tag i denna fantastiska dag, hoppas att vi syns inne på communityn på Rungrottan eller på onsdag (kolla nedan).

Skapa nu en fantastisk måndag/Ylva

Symboler och drömmar start 6/9

Har du tänkt på att symboler är allt som du ser omkring dig, datorn, en penna, kaffekoppen, mobilen, dina fötter med mera, dessa kan du läsa om inne på kursen. Men även om evighetsåttan, Tarot, pyramider, Eightball med mycket mer (just nu ca 140 symboler som ständigt utökas. lär nog aldrig ta slut då allt omkring oss är symboler). Varje symbol är skriven från en mall så innehållet ändras efter symbolen men strukturen är densamma. 

Du kan joina denna kurs för att få information om alla symboler samt hur du tolkar, skapar egna symbolbilder, under denna kurs med support av mig, sedan är det med filmer online för grunden. Detta är enda gången den är med webmöten samt att priset höjs sedan.

Jag som älskar Tarot, runor och färger kan tycka att detta borde vara den grund som du har med dig för att utveckla allt annat, som en grundstruktur för nyandlig utveckling.

Klickar du på länken ovan (Symboler och drömmar start 6/9) kan du läsa mer samt boka din plats, vi startar på onsdag med information från grunden samt en uppgift, en symbolbild där vi tillsammans går igenom din symbolbild som ger dig mer insikter om dig själv.
Created with