Min plats

Har du koll på Runhäxan? Vet du att det är jag, mitt alias men även med det fantastiska teamet som finns bakom, Coach J med team.
Det är ett samarbete som är fantastiskt, givande, kul, intressant, även diskussioner om allt hit och dit. Ikväll har vi en live på Instagram klockan 20, då jag ska bland annat prata (tolka) om drömmar.

Jag tänker som så att om du är intresserad av Tarot, tolkar själv då är det en fördel att följa de tolkningar (som jag gör gratis) inne på Runhäxan. Men jag gör även runtolkningar. Sedan allt eftersom kommer det att ske mer.
Som ikväll med en livesändning där jag bland annat ska tolka några drömmar som är inskickade, kanske inte det som jag är allra bäst på men lite kan jag. Drömmar kommer jag även att prata mer om senare i sommar i en kurs jag håller på att sammanställa, den vill du bara inte missa, den kommer att bli grym.

Idag är sista dagen att boka tolkning i Tarot för ett halvår. Sedan vet jag inte om det kommer tillbaka nästa år då visionen är att jobba med Runhäxan samt ha mina större kurser/utbildningar här inne på hemsidan. Det har varit mycket denna vecka med tolkningar upp över öronen, enormt tacksam för alla som gett mig förtroendet att följa dem under året endera genom månadstolkningar eller kvartalstolkningar.

Bilden är i alla fall från min arbetsplats, inte den framför datorn utan vid mitt bord där jag gör tolkningar för Runhäxan. Där finns förutom min Tarotlek och mina magiska runor även kristaller samt en del djurdelar, det som är en del av mitt liv.

De magiska kristallerna var det nyss tre personer som vann varsitt set med runkurs på film, nu är det ny tävling för min bok "Tarot 78 berättelser" inbunden och fin. 

Tolkning i Tarot juli-december

Created with