Nedräkning till 2023


Hur många gånger per dag önskar du att du endera mår bättre, är mer kreativ, mer förmögen, mer älskad?

Hur kan du skapa ett bättre 2023? Skapa det som du önskar?

Är du redo att förbättra din hälsa, sysselsättning, ekonomi, kärlek samt lyssna till din intuition?
Kommer 2023 att bli det år då du önskade bättre hälsa, mer glädje i din sysselsättning, mera pengar, mera kärlek eller mer andlig utveckling, men... i slutet av 2023 är dagarna, året var över och du är på samma plats med samma önskningar inför 2024?

Hur villig är du att engagera dig i dig själv?
1= Det är bra som det är
2= Det är okej, men kunde vara bättre
3= Jag önskar att jag hade mer resurser
4= Kanske jag borde investera i mig själv
5= Okej, jag går all-in.

Valde du 3 till 5 då bör du boka in dig på "2023"
1 till 2 bör du inte slösa tid och pengar på det som ändå inte är en längtan.

Under 21 dagar kan du skapa hälsosamma rutiner.
Under 21 dagar kan du förverkliga mer av dig själv, bli mer närvarande i din potential.
Under 21 dagar kan du stärka ditt självvärde, skapa mer resurser.
Under 21 dagar kan du skapa bättre relationer.

Du har nu möjligheten att tillsammans med mig skapa mer av 2023. Det jag erbjuder dig är ett unikt koncept av min kunskap från de utbildningar jag investerat i. De som hjälpt mig att skapa mer närvaro, trygghet, expandera min kreativitet, finna mitt värde, älska mig själv samt vara älskad.

Jag kan välja att ge dig garanti att du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd med kursen, men, jag inser att om du investerar pengar, investerar tid samt investerar i dig själv, då jag ger dig möjligheten istället att välja om du vill betala mer än det pris som är satt. 

Jag vill inte heller garantera att detta är den perfekta starten för dig för 2023, men jag är övertygad om att du bara gör 10% av uppgifterna (enkla, roliga, utmanande, speciella) är det en fantastiskt start på det nya året.

Du kan boka 21 dagars kursen "2023" när som fram till den 1 januari men priset från den 10/12 är 1500:- istället för som nu 900:-. I det kan du känna efter om du är villig att se det positiva i att du kan ha "turen" tanken att detta erbjudande bara ramlade ner i din inkorg. :)

Varför har jag, Ylva skapat denna kurs?
Förra året kände jag att det var dags för en omstrukturering, jag tog klivet, anmälde mig till 21 dagar av omskapande, jag hade ingen aning om vad det skulle innebära för mig, bara ett hopp. Sedan blev det så mycket mer, bättre, fantastiskt än vad jag anat. Det är därför som jag önskar få inspirera dig att börja det nya året med positiva tankar, vara i känslan, våga lyssna inåt för att skapa ditt bästa år. Med tanke på hur alla år innan har varit för de flesta kan det vara en bra tanke att få insikter, skapa mer möjligheter inför ett nytt år.

Detta är dagar för dig, för att ge dig verktyg, bli mer medveten om din kapacitet, men även släppa mönster och i det skapa det som du verkligen önskar.

Det handlar om alla områden i ditt liv, de viktigaste är ofta hälsa, inre medvetande, sysselsättning, trygghet samt kärlek. I de områdena finns även allt annat som är ditt liv.

Vi kommer att skapa visionboard, framtidsbrev, se över mönster, programmeringar för att fokusera på vem du är, vem din själ har valt att du har som utveckling i detta liv.

Vi startar med ett möte, där du får verktyg för att börja omstrukturera eller förstärka dig.
En film varje dag, tisdag till fredag som du kollar in när du tar dig tid, ca 5-15 minuter, med en uppgift.
Möte igen, för filmer, möten och så vidare.

Att få dela med mig av min kunskap som gett mig så mycket detta år är en inre längtan, troligen det som jag just nu ser mest fram emot för det nya året.

Du är oändlig, du har möjligheter.

Kortbetalning via länken, där du även kan delbetala på två gånger (innan 10/12 500:-  x 2,efter 11/12 800:- x 2 ). 
Du kan även swisha 900:- innan den 10/12, efter det 1500:- eller mer för att du är värd det.
Skriv 2023 i meddelandet.
Swish 073 063 1657
Paypal ylvatrollstierna@gmail.com
Created with