Känns rätt märkligt att November redan är på gång, förra året pågick en hel del kurser och utbildningar, denna månad avslutades aurautbildningen igår. Tarotutbildningen pågår för grupp men i och med alla förbättringar jag skapat där du själv går en personlig utbildning eller kurs är inte kvällarna uppbokade med webmöten.

Vad är det som gäller numera?
Först så finns det en enda kurs där flera medverkar, det är söndagen den 20 november. Då har jag en heldagskurs för Oändliga Möjligheter. Vill du som jag har gjort förbättra det mesta i ditt liv bör du ta en titt på kursinnehållet, helst boka in dig. Jag önskar så att alla tog denna möjlighet att förstå mer av dina tankar och känslor, för tankar blir ting.

Jag har även skapat en ny "kurs" vet som inte egentligen vad det ska kallas, kurs, utbildning eller helt enkelt bara möjligheten att få Inspiration. Inspiration är för dig som endera är nyfiken på vilken kunskap jag har eller som vet att jag har mer att dela med mig av, det i flera olika områden. Tanken är att jag ska kunna dela mina tankar, som en andlig blogg, samtidigt som jag bygger allt runt ett tema som då håller samman med allt annat, lite som en av texterna i första delen - Mikro och makrokosmos. Första delen handlar om Yin och Yang men i det även om allt eller inget. Denna fantastiska symbol som dels är grunden för I Ching men även är basen till Yiang, de färgade korten med budskap. Priset är "löjligt", du betalar 100:- per månad, i det ingår material i form av texter, ljudfiler, podcast, filmer samt ett webmöte per månad. Så länge du "prenumererar" har du tillgång till materialet. De 100:- behöver du boka i via sidan, betala med kort. Vill du betala ett  helt år på en gång kan du swisha, då är priset 1000:-

Jag ser så fram emot att fortsätta att inspirera, ha ett möte per månad i något ämne som förhoppningsvis ska ge dig en bredare bild av det mesta inom nyandlighet. Det känns som en av mina bättre idéer nu när jag har denna kurs och utbildningssida.

Detta är en månad med färginspiration. Yiangkorten är i tryck och du kan passa på att joina den kursen för ett bättre pris medan jag skapar filmer för alla korten, alla texter finns redan uppe. Kortleken skickas hem till dig även om du bokar nu, kursen kommer att dubblas i pris för dem som bokar när alla filmerna är uppe. Tänk dig så coolt att du kan lära dig att tolka färg, energier via Yiangkorten, förstå mer om färgernas energier.

Jag har även bättre pris på Chakra och färger kursen under november.

Auautbildningen kommer nu även den att delas upp i olika delar där du kan ta en del i taget, men rekommendationen är att du har chakra och färger som grund.

Hösten ska levas i färg, att återvända inåt, precis som träden gör från den gröna energin (bladen) till  gul, orange och röd fast tvärtom för vår utveckling, från röd (kraft) till orange (impuls) till gul (vilja) för att landa i grön (harmoni).

Created with