Nya tider

Ibland tar livet svängar som gör ont, som inga kort i världen kan förbereda mig på, eller så vill jag helt enkelt inte se dem!

Det har varit tuffa dagar, äntligen var överflyttningen av sidorna klara, jag bered på att vara ledig någon dag, njuta av hårt slit, istället är dagarna fyllda med sorg och saknad. Ibland funderingar om det är bra att veta, vara förberedd eller bara ta chocken när den kommer? Jag undviker i konsulteringar att berätta för andra om de tuffa händelser som vi inte kan göra något åt, troligen gör jag samma med mig undermedvetet. Varför ta ut sorger i förskott? Bättre med förhoppningar, förväntan, det är i alla fall en av mina övertygelser som stärkts.

I onsdagskväll förlorade vi en familjemedlem, ja, ett pälsbarn vilket endast de som själv har djur kan förstå smärtan i. Det har varit tunga dagar, hemska nätter, för att vara i upplevelsen vill jag inte vara utan trots det ibland känns som om hjärtat ska gå sönder. Jag har varit offline, kommer nog att vara det till och från några dagar. Ingen bild på min älskade Mimi som nu inte finns mer, utan en raljerande meme. Min ena hund finns inte mer annat än i mitt hjärta.

Jag försöker att använda alla tekniker i att vara i sorgen, inte raljera över den, bara skapa distans utåt sett medan jag gråter inombords. Jag är också i tacksamhet för 4 år av kärlek, 4 år av äventyr och för att inte tala om alla goa hundpussar. Jag är även i tacksamhet över Max som nu är ensamhund, ta vara på stunderna. Död är kanske det som får oss att bli mer medvetna om vad vi har, vad vi inte har, vanmakt, sorg över det vi inte kan styra över.

Livet går vidare, tiden läker alla sår, finns många talesätt. Alla har vi vårt sätt att hantera det som vi inte tror att vi kan hantera. I natt funderade jag kort på tankar som de flesta får, har hon det bra, har hon fått ro? Ett tag tänkte jag att kanske jag skulle checka upp att hon verkligen kommit vidare, men så kom förnuftet i den panik jag kände. För klart att vi önskar att dem vi älskar ska få ro. Jag vet att hon kommit vidare, hon är inte kvar här, för det har vi noga sett till, inga band även när smärtan är olidlig.  Jag insåg att det enda jag kunde göra var att fortsätta skicka kärlek till hennes själ. Jag mindes också hur irriterad jag var när min förra Mimmi dog, alla dessa människor som säkert menade väl och hörde av sig med att Mimmi fanns vid min sida, att hon visade sig. Det önskar jag inte att något djur gör utan att de får ro direkt. Jag hade tagit adjö av Mimmi, att sedan få kommentarer i sorgen var den värsta prövningen som skapade lite tvivel, höll jag kvar henne? Kanske det var ett sätt av dem att trösta? Vi har alla vårt sätt att hantera sorg. 

Nu är det mer nya tider än vad jag hade planerat, en annan vardag än vad jag tänkt mig. Det är nu som hösten börjar, planering infor kurser, utbildningar både de som jag erbjuder men även de som jag utvecklas i. Men några dagar till ämnar jag vara off, vara i mina känslor. Men för dig kan det vara nya tider, hemsidorna är klar i grunden, nu är det finputsningen kvar. Jag hade satt ut till sista augusti de rabatterade priserna på en del kurser (Runmagi, chakra och färger, Spirituell Inspiration samt Tarotakademin), de finns kvar till den 5/9 då jag inte orkat ta tag i mail, blogg, information i tid.

Jag medverkar i en konferens för Infinite Possibilities nästa helg (tar typ hela veckan), sedan har jag kurs på Englagård helgen efter. Sedan startar min höst, en höst som jag ser fram emot även om min tillvaro inte kommer att vara som vanligt. En ny omgång av Tarotutbildningen startar i oktober, jag är i planeringen av en medial utbildning med fokus på 22 symboler. 
Oj, jag höll på att glömma, du kan boka årstolkning för ett helt år + månad för månad. De erbjudandena ligger på shopen som är kvar för tolkningar. 

Kanske du inte hunnit med i förändringarna, fann ett mail i morse, trots ca 8 mail finns det dem som missat förändringen, allt från Runmagisidan, Tarotakademin, min egen sida är samlat här. Surfa runt, för denna sida kan ge dig vägledning i olika ämnen, dessutom har du en kostnadsfri kurs - Ylvas mix eller Mixat av Ylva. Den nya sidan är en kursplattform för det är det som jag brinner för, att få dela min kunskap till dig, du vet redan allt men ibland behöver vi påminnas, som i att livet är en gåva, tag tillvara på varje stund. Det har jag gjort. 

Created with