Write your awesome label here.
Ny start eller om start? Eller både ock?
För mig är livet en ny och omstart sedan jag kraschade den 13 april (massiv hjärtattack med operation).
Nystart för att mitt liv har börjat på nytt efter att jag dog men kom tillbaka, nystart för att det har fått mig att ändra grunden i mitt liv. Jag ser livet ur nytt perspektiv, upplever, tänker och känner annat än tidigare, mera medvetenhet och ännu mer tacksamhet som ändå varit en stor del av mitt liv tidigare.

Jag ser det även som en omstart men den var på gång redan innan men nu blev den mer fokuserad.
Ordet OM för mig är Oändliga Möjligheter (Infinite Possibilities) =tankar blir ting.
Jag hade redan börjat förändringen av hemsidan innan men nu blev det mer aktuellt.
Det finns nu en stor utbildning med allt mitt material eller tre olika delar för ämnena: Tarot, Runor samt Aura och färger. En kostnadsfri (gratis) en grundkurs samt en utbildning. Har du grundkursen kan du uppgradera till utbildningen genom att dra av grundkurspriset.

Om du har gått kurs för mig så vet du nog att det är sällan jag håller mig bara till det ämne som kursen handlar om, är det Tarot så kommer något med runor, frekvenser, färger, kristaller med mera in eller från min grund av Spirituell Inspiration. Därför skapade jg en stor all-in utbildning med ALLT av mitt material för dig som vill få tillgång till mitt material samt mig i webmöten.

Från att ha varit stressad, försökt att få tiden att gå ihop till att nu fokusera på det som är viktigt för mig utifrån ditt engagemang känns fantastiskt. Eftersom min sida är en mall för kurser tänker jag att nu får bloggen handla om kurser, mitt material och vad jag kan erbjuda dig.
Just nu förutom min all-in utbildning som är min vision att få inspirera dig i allt inom min kunskap så tänker jag på Runor, min stora runutbildning där du även får med ett runset som jag skapade den 21 mars. Men jag har några set över, för jag kommer att göra nya den 21 juni. Önskar du ett runset, kan du maila mig, ylvatrollstierna@gmail.com, ett runset kostar 800:- med frakt till din brevlåda.
Det runsetet samt min kortlek "The Rune Witch Tarot" ingår i all-in utbildningen. Äntligen är leken på g, jag får hem mitt nya provex i veckan, är allt ok, så ska det vara klart innan juni slut. Efterfrågan är stor på den svenska. Innan jag kraschade, i december skapade jag en Kickstarter för leken som blev liggandes, om du supportar där är möjligheten att den blir tryckt både på engelska och svenska.
Klicka här för support för ditt ex av leken >>>
Det mesta är nu klart inne på kurserna förutom de texter som jag skriver på Runmagin, dels om alla runornas betydelse på varje plats (25) av Runhjulet samt att jag har lagt in om Oghamrunor som även nästa bok efter Uhrstafen handlar om.

Ikväll är det första mötet för all-in utbildningen, lite lyrisk är jag över det. För livet erbjuder omstart som nystart vid varje ny tanke och känsla som vi skapar.
Created with