Nytt färgstarkt år

I år är det 30 år sedan jag gjorde min första auramålning, vet inte om du hört berättelsen men jag beställde en auratolkning via en vän av vad som skulle vara så fantastiskt! Jag blev så förbannad att jag slängde papperna på bordet, sa några ord som inte lämpar sig i skrift samt att detta kan jag bättre än dig. Min väninna vände sig mot mig, sa, det vet vi alla, när ska du börja?

Jag har ingen tävlingsinstinkt, behöver inte vinna men när det gäller andliga ting då kommer en försvarare i mig upp, att ingen ska behöva utsättas för samma "skit" och dessutom inte för ockerpriser, för 30 år sedan tog hon 1600:- medan jag funderade, hur lång tar detta, för det räknar jag mina priser efter, vilket kan vara en fördel för den som bokar då jag oftast är snabb. Jag tog 500:- för 30 år sedan, idag tar jag 900:- värderat efter tid och engagemang.

En gång i tiden köpte jag även en auramaskin, den med polaroidkort, också för att jag blev förbannad på en tolkning som jag fick, men oj, när jag lärde mig hur den fungerade så sålde jag den snabbt som bara den. Det finns ingen maskin som kan fota auran, ingen. men närmast i att plocka upp energierna är Aurastar 2000, den mäter pulsen från olika delar i kroppen, vet vilken vibration varje organ ska ha, är det lägre visar den lägre färg, högre, högre färg. Men oavsett för mig som kan se och känna in auror litar jag mer till mig själv.

I alla fall så började jag tolka auror, ritade ner dem, talade in på kassettband och skickade iväg. Idag är det enklare, nåja, förarbetet med att känna in och rita ner är en procedur sedan att tala in det är enklare då jag har koll på energierna.

Att förstå sina energier är viktigt för mig, att veta var obalansen finns, för den finns alltid, finns ingen som har alla sina chakras i perfekt balans, vilket då ger en perfekt aura, men vi har mönster, begränsningar, agerande som syns från de tre lägsta chakras, känslor, upplevelser från hjärtchakrat, tankar från de tre översta sedan skapar de tillsammans den energi som finns i det andliga fältet som består av nack-, thymus och stjärnchakrat, tror faktiskt även att jag var först med att ta med dem, har inte ens sett någon annan göra det. De är intressanta för alla de som fokuserar på sin utveckling, vilket är viktigare nu när det är frekvenshöjning som påverkar många.

I många har jag varit halvt frustrerad på alla som söker andlig utveckling men har noll intresse i att förstå sina energier, utav alla kurser jag har är det minst intresse för aura, chakras och färger, men det finns en del som har förstått :)

Men i år bryr jag mig inte om ointresse, nu kör jag om inte annat för min egen del för det är enormt spännande med alla frekvenser. Du läser mer om kursen här >>>

Created with