OM?

Aktuellt

Att vakna upp till en grå måndag det är inte fy skam. Dels är himlen gråvit (efter en lång period av sol och värme) och jag är klädd i grått, än så länge. OM några timmar sitter jag på planet till Sverige (äntligen). Jag kommer att vara i en vecka som inte har den vanliga strukturen utan med gemenskap med vänner samt i mitt svenska hem Englagård. 

Det har varit intensiva dygn, 4 dygn från tidig eftermiddag till tidig morgon (USA-tid). Men vilka dygn, vilka härliga, fantastiska människor som jag umgåtts med, kärlek, skratt, insikter, reflektioner samt repetition av kunskap. Jag är sanslöst lycklig men känner mig även lite off.

Det har varit en mix av utbildning och privat tid med saknad efter min älskade Mimi, jag har befunnit mig i en emotionell chock, för håll i dig, inte ens jag såg detta komma. Men tacksam för det, när jag tolkar för andra undviker jag död, tydligen gör jag det för mig själv med. Det känns så där, men samtidigt har jag tanken att ingen ska veta i förväg när någon annan lämnar, det är en del tankar som snurrar.

Men ca 5 minuter av tråkigheter sedan gäller det att bryta tankarna, fast å andra sidan har jag jobbat på det hela tiden, tillåtit mig att sörja för att i det finna de fantastiska minnena. Att ha tillgång till kunskap om hur tankar fungerar, hur jag kan ändra mitt tankesätt, vara i känslan men inte låta det som tar energi härska.

Det har inte bara varit fyra dagar för konferensen, under tiden har det varit två nätter med teamutbildning per vecka sedan början på augusti. Många nya vänner, delade tankar, reflektioner hur jag tänker, känner och agerar. Tacksam att jag inte har problem med att tala "offentligt" eller vara online.

Du kanske inte har koll på Mike Dooley och TUT, det kanske är därför du läser detta, för att bli påmind. Har du sett "The Secret", han är med där. Men allt startade med en podcast, texter, brev från universum tills han tog detta program till fängelser för att ge interner hopp om att de kan tänka om, skapa ett bättre liv. Nu finns IP (Infinite Possibilities) vilket på svenska blir OM (oändliga möjligheter) som ett grundkoncept men det finns även fler delar. Matrix är en mer avancerad del, sedan finns I Believe In Me (IBIM) som är delen för barn, samt en för beresta själar, Well Traveled Souls (WTS).  Och vet du vad, snart finns även en annan del, den med hur energier, element kan användas till IP. Jag skissar på den nu :)

Äntligen har jag funnit kombon, för i januari var livet som vanligt, stökigt, smått kaotiskt (vilket det även är nu emellanåt). Men så gick jag min första 21 dagars kurs för Mike Dooley,  Uppgifter per dag som fick mig att reflektera, jag svarade ärligt från första tanken, känslan istället för att finna logiska svar, de svar jag skrev ner var inte de som jag förväntade mig. Där började det, det som ledde till en konferens för att bli tränare (som jag manifesterade fram). För att sedan fortsätta med Matrix för att sedan tänka fram att jag önskar få vara en del av detta team, det var ingen överraskning när jag fick beskedet men wow. 

Jag förstår så mycket mer av allt som skett i mitt liv för att leda hit, enormt tacksam för alla utmaningar som skapat den jag är, som fått mig att uppleva kontrasten till det jag nu skapar. Min inre längtan efter att få inspirera, för jag önskar så att alla förstod sin potential, alla möjligheter som finns, (de är oändliga). Kan jag, kan du, så är det, men allt har sin tid. I våras gick jag helt loco när det gällde OM, önskade att alla skulle hänga på, förstå, nu när jag kunde ta det på svenska. Men är det inte så med all förtjusning, att vi vill dela med oss av det som skapar lycka.

Mitt liv är långt ifrån perfekt, men det är perfekt precis som det är just nu. Att jag åker som en jojo mellan olika hem, ingen aning än om var jag ska finna min grund, eller jo, det har jag, men jag är inte på plats än. Det har varit ett år med mer utgifter än inkomster, men jag har överlevt. Jag har skapat, ändrat, allt för att förverkliga mig själv, för att i det ge dig möjligheten att spegla dig i mig, att våga ta steget, eller som vi säger inom OM, fokusera på målet, det som vi satt in GPS:en på, sedan att det finns avkrokar, vägar som vi svängar av på ofta av rädsla. Min rädsla är borta, min drama queen har sagt upp sig, men oj, vilka gupp på vägen det varit och ibland är, men jag siktar in mig på att finna motorvägen.

Jag är mer närvarande i min känsla, medveten om att det finns ingen känsla utan tanke, ingen tanke utan känsla, bekräftelse än en gång på mina livstankar om Yin och Yang, om elementen, om kraften, resursen i de vibrationer som alla färger bär på.

Nej, jag kommer inte att sluta med Tarot eller runor, de är en del av min vardag, men jag kommer att kombinera in min kunskap från OM, satsa mer på kurser och utbildningar. Främst då när det gäller färger. Färger är fel ord, jag anar att få vet vad jag talar om när jag nämner chakras och färger, jaha typ, vad ska jag med den kunskapen till, typ? Kanske du är en av de färgglada som förstår hur du påverkar samt blir påverkad av energier, jag upplever dock att många som är "andliga" har noll koll. Jag vet, när jag ser att de är klädda i svart. Jag behöver finna rätt sätt att få fram informationen för jag önskar inspirera. Men att börja med en tanke är det allra bästa, tanken om att vara lycklig, att fokusera på vad tankarna skapar, Det är sådant som jag ska fundera på under veckan, eller snarare vänta på impulserna, vägledningen från universum, inte ge tanken av förvirring någon energi.

Jag vet att om det är rätt för dig då syns vi på kursen som jag startar den 3 oktober, eller framöver eller kanske inte alls, för det härliga i livet är att vi alla, var och en var har vår egen tanke om vad vi önskar förverkliga i livet.

Jag har under helgen haft en grupp av nya lärare, att få möta dem har varit fantastiskt, nya vänner i den framily som jag är en del av, att se aha-moments, ta del av berättelser som skapat nya tankar, underverk är wow. Att ha break out grupper bara så där med uppgifter som jag skulle leda orkade jag inte ens oroa mig för (för ett år sedan hade jag haft panik, dubbel panik eftersom det även innebär på engelska). Uppgifter som fick mig att reflektera över den kunskap som jag har, insikten om att vi alla är en. Jag är även evigt tacksam över den kunskap jag fått genom åren i kurser med Neale Donald Walsch, Tony Roberts, Sedona och annat som, ja, kanske det mest fantastiska kan kombinera med OM, det finns som bara en grund sedan kan det matchas in med typ vad som helst. Du anar inte vilket mäktigt förråd av kunskap som finns inom OM, det är som att öppna en skattkista med oändliga möjligheter.

Nästa år ska jag även ha utbildning i Matrix, snacka om en nivå högre av kunskap som gör allt så mycket enklare. Men nu ska jag packa klart, lägga upp tolkningar och fortsätta smälta alla fantastiska upplevelser.

Created with