Feb 24 / Ylva Trollstierna

Page i Bägare

Glädje är en vacker känsla, att vara närvarande i ögonblicket av lycka och förväntningar på att livet är fyllt av kärlek.

Vi har alla det där barnet inom oss som är glad för de minsta saker som kommer i vår väg, men ibland, när vi blir äldre, glömmer vi att njuta av livet; allt verkar vara seriöst. Kanske borde du låta magin hända i ditt liv, eftersom trollsländan är kopplad till drakar i en tidigare version har den många magiska krafter. Känner du dig inte glad varje gång du ser en trollslända, hur den flyger och genomskinligheten i vingarna. 

De finns också i många färger för att lysa upp din dag.

Flickan på "The Rune Witch Tarot" ser ner på alla hjärtan och firar lycka. Det finns 10 svarta hjärtan för all energi att börja om igen; svart är den tyngsta färgen som innehåller alla färger, och 10 blir 1+0= 1= Ess. Det finns också två röda hjärtan (2 av koppar) och en blå, en lila och två vita med röda tavlor: 15 hjärtan, 1+5=6 koppling till familjekortet Six of Cups.

Ord från färgerna är Infinity (Rosa) och Stillness (svart); det är mycket energi från villkorslös kärlek.
Låt detta kort hjälpa dig att föda ditt inre lyckliga barn, äta en glass, hoppa i en pudel, skratta och fira glädje.

Ur Tarot och attraktionens lag


”Med tacksamhet lyssnar jag till min känsla och gör det som jag upplever blir till min glädje i enighet med min själ.”

Med denna energi har du funnit din inre källa till glädje och lycka, du är i harmoni, närvarande i varje upplevelse, i varje känsla. Du har en positiv framtoning, känner in, tar fram det bästa ur allt. Du har en sådan inre källa till kärlek att den räcker och blir över till alla som kommer din väg, du bara är, samt är ifrån din känsla av villkorslös kärlek. Du förväntar dig ingenting, men om, då är det bara glädje eftersom det är det som du har och speglar ut till alla du möter.
I denna positiva energi som du är i, är det viktigt att du hela tiden även håller energi för dig själv, för många önskar ha av det du ger ut, en del kan missbruka det, ta dig för givet. De som inte är i balans kan göra sitt bästa för att få dig på samma nivå som dem. Med den energi du har är det inte lätt att få dig ur balans så länge du är kvar i din tillit men det kan påverka dig vilket du bör undvika, sortera din omgivning, omge dig bara med dem som är i känslan och är lyckliga.

Med denna positiva energi bör du bara vara i känslan, i upplevelsen, tillåta dig att njuta av det som är i livet just nu. Du har en inre trygghet i din glädje som du bör förlita dig till oavsett vad som är omkring dig, fast med denna energi lär du bara vara i det som är till din glädje, allt annat får som inte plats i ditt liv. Det är du upplever allt det där positiva som du längtat efter med hela din känsla.
Created with