Rungrotta?

Youtube - Rungrottan

För dig som är nyfiken finns nu första podcasten i det nya projektet ute - RungrottanÄr du nyfiken på de ämnen som jag har kurs i samt liknande bör du prenumerera.

Tarot kort för kort (999:-)

Du som nu missar denna fantastiska vecka i Spanien med min Tarotkurs kan läsa, lyssna se för att lära dig grunden av Tarot enkelt och underhållande via min distanskurs.
Den allra bästa grundkursen med även filmer där jag går igenom alla korten.

Runhäxan

Följer du Runhäxan?
Hittills har jag endast positiv respons på alla gratis tolkningar som ligger uppe :)
Där kan du även följa Reels från kursen här. :)

Dessa dagar...

Är jag inte så synlig på internet eller så är det precis tvärtom, jag gör inspelningar för Runhäxan, jag fixar på kurser på sidan samtidigt som jag har kurs här i Spanien. Det är fullmaxade dagar men enormt tacksam. 

Jag har trevliga kursdeltagare som engagerar sig, frågar, skriver, lär och idag ska de strax börja med att lägga sin dagsstjärna. Igår spelade vi in några tolkningar som de såg på samt fick egna. Jag ser så fram emot dessa dagar, jag har det härligaste teamet bakom mig som fixar ALLT utom utlärandet av Tarot. Maten är helt fantastisk, fikat mellan varven, bakgrundsmusiken, ordningen, helt perfekt men du kan se reels inne på Runhäxan, och jag skulle vara tacksam om du följer samt om jag får äran att göra en tolkning till dig (kostnadsfritt) när du följer sidan.

Nu ska jag ta en kopp kaffe, engagera mig i en helt ny dag med korten på bordet.
Created with