Rungrottan

En transformerande vecka

Du kan nu se avsnitt 2 av Rungrottan där vi pratar med Elise, en av mina absolut bästa elever, engagerad, duktig, nyfiken, ihärdig, modig samt en fantastisk personlighet. Hon delar med sig av insikter, kunskap.
Write your awesome label here.
Det har varit intensiva dagar, en vecka med Tarot i Spanien med regnet har minst sagt öst ner. Men det har gett mer tid till fokusering på korten istället för stunder i solen. Världens härligaste gäng med många skratt. Nu är det tomt och till och med solen tittar fram. Att ha förmånen att få tillit till att inspirera någon av den kunskap jag har är en mäktig känsla. Att sedan få ha elever som utvecklas som Elise är ännu mäktigare. Hon är redan certifierad Tarottydare men trots det fortsätter hon sin utveckling, på sidan avslutar hon sin Tarotutbildning som pågått i nästan ett år efter att redan tidigare deltagit i kurser.

Vi har haft korten på bordet, olika lekar, olika frågor, genomgångar där jag bara blir så salig när jag ser att polletten trillar ner, alla som medverkade var enormt duktiga, sedan har Elise mer erfarenhet, i det har hon även peppat på de andra.

Frånsett korten har vi frossat i maträtter som stimulerat smaklökarna, skrattat, pratat, men även varit på utflykt till Guadalest som är nästan ett måste om man är i närheten, en underbar plats med turkost kalkvatten som rinner nedanför byn. Elise stannade några dagar extra vilket gav tid för podcasten men även en liten tur till Alicante, lustigt nog, de enda gånger det varit uppehåll är när vi gjort planerade utflykter.

Nu ska jag tillbaka till vardagen, en vecka med månadstolkningar samt även tolkningar för sommaren, korten på bordet fortsätter men i en annan version.

Jag tipsar dig att följa "Rungrottan" på YouTube men även "Runhäxan" på Instagram, på Runhäxan kan du skriva en kommentar, få en gratis läsning för en månad. Jag är exalterad över responsen så det tar minst en vecka innan en tolkning kommer för efterfrågan har varit enorm, dessutom är responsen en lycka att läsa, jag som drivs av att inspirera.

Du kan klicka på kurser i menyn, se om det är något som jag kan inspirera dig med, vem vet, kanske du sitter i "Rungrottan" en dag, delar med dig av din erfarenhet?
Created with