Apr 12

Runhäxan


Vid det här laget har du troligen känt igen mig om du besökt "Runhäxan" på Instagram eller TikTok! I så många år har jag avskytt ordet häxa, för mig var det ett billigt ord, ett nedsättande men det började ändras när jag skrev Uhrstafen där de tre urhäxorna, nornorna har sin betydelse. Men fortfarande inte mitt favoritord, men med tanke på min ålder, vad jag pysslar med så när vi satt med namn blev det okej, jag ser även lite humor i ordet.

Jag är i ett nytt projekt, men har du hängt med ett tag så vet du att jag är impuls, älskar förändringar (vilket är det enda som är konstant). När möjligheten kom med ett eget "produktionsteam" var det som att allt det jag jobbat för under så många år föll på plats.

Ibland blir till och med jag förvånad över hur mycket kunskap jag har när det gäller det andliga, förresten livet överhuvudtaget. Som igår kväll hade jag kurs i bindrunor, ikväll om siffermagi (numerologi), på söndag är det Tarot, alla dessa ämnen som jag tycker är intressanta. Ämnen som jag analyserar ner i minsta detalj för att veta om det är hållbart för mig. De ämnen som inte är intressanta de låter jag bli, som kanalisering, fattar bara inte vitsen eller att pendla, men där kanske jag har lite näsan (utan vårta) i vädret då jag hellre känner energi med händerna.

Runhäxan är i alla fall något du borde följa om du läser denna blogg. Jag skulle bli väldigt tacksam, glad, lycklig om du följer och om du delar. För inte ens jag ;) vet vad som kommer att hända, jag har fått förvarning om att det kommer även bloopers, en av dem var på väg men jag svor för mycket för att den skulle kunna läggas upp. Det är lite runhäxan (Ylva) rakt upp och ner, i vardagskläder i min nu magiska studio men det kommer även filmer när jag är ute på äventyr.

Vi har spelat in flera filmer om dagen, de första har varit tolkningar i Tarot som följare kunnat skriva att de önskat, en månad framåt, fyra veckor. Idag gjorde jag den första runläsningen efter två dagars uppehåll för jag har lyckats än en gång att skada mitt seende öga, antagligen stunget av något djur, jag har ätit alla möjliga tabletter och blåst, cdb-kräm, kyla för att ens få upp det. Det är som en påse som hänger från sticket ner över ögat, tur att jag har lugg, förhoppningsvis märks det inte så mycket, men jag ger mig rackarna på att du kommer att kolla nu om du ser det?

Det är himla kul i alla fall att få förtroendet att göra läsningar även för de som inte har en aning om vem jag är (=Sveriges Tarotdrottning). Jag kommer att berätta mer om Tarot och runor framöver och alla coola projekt som är på gång.

Tarotkurser presentation

Om du tycker att Tarot är intressant (vilket det är, väldigt intressant) så kan du kolla in länken ovan vilka kurser jag erbjuder. Du kan även läsa mina böcker om Tarot online eller beställa dem via Amazon. Jag har som en dröm, att alla ska ha en kortlek till hands.
Boken här under är den som jag rekommenderar om du inte har koll på mig eller min kunskap

Boka ditt ex här!

I denna bok finner du ut vem jag är som önskar inspirera dig i ämnen som Tarot, frekvenser, aura, chakras, färger och runor. De ämnen som jag har en stor kunskap om men även utbildar inom. Du finner min bakgrund till varje område, sedan texter som ger dig grunden i varje ämne, samt kursinformation. Lite text bra att ha till hands om du vill tolka Tarot, veta mer om dina chakras, funderar över frekvenshöjning eller vill tolka runor.

Created with