Runor i handen

På bilden ser du i min hand Issaz, Fehaz och Dagaz (i handen har jag Jaraz och på handleden Uhruz).

Jag var tankemässigt i helt fel månad, insikten om att det om några dagar är vårdagjämningen blev lite av en överraskning,  för på måndag 20/3 kl 22:25 är det vårdagjämning samt dagen efter 21/3 17:24 är det nymåne i Väduren (på 0 grader, vilket innebär en helt nystart).

Detta är för mig (troligen även för dig) en av de viktigaste händelserna på länge. Snacka om energier! Jag hade tidigare planerat en runmagisk vecka här hemma och då hade jag minsann koll på läget men det har varit en intensiv start på året med utrensningar (tack och lov), att börja om nu, jag har som bestämt mig för en nystart på måndag kväll. Fram tills dess ska jag tatuera in några fler (bind)runor och skapa bättre balans.

Min tanke tidigare var att jag och de som kom den veckan skulle sitta ute och göra initieringar på måndag natt, men jag tänker göra det ändå, min förhoppning är en magisk natt med massor av energier. Och om du är en av dem som bokar initiering den natten anar jag att den blir magisk för dig med.

Måndagar är dagen för initieringar i runor. Vad passar inte bättre än vid detta tillfälle? Även att börja resan genom runor samtidigt är magiskt. Därför har jag skapat ett erbjudande till dig som du finner längre ner, för nu om någon gång är det ett speciellt tillfälle, att både solen och månen är i Väduren är en unik händelse, speciellt då med tanke på 0 grader. 

Jag tänker att coolast är om du startar kursen innan tisdag, dessutom initieras på måndagskväll. Vad är då en initiering, det är olika för olika metoder, men det betyder att de frekvenserna sammanlänkas med dina men på en annan nivå, från grunden av de energier som du har inom dig. Runorna blir en del av dig, du en del av dem, vilket gör att du harmoniserar med dem, de kommer fram tydligare i sin energi. Du har säkert hört om Reiki bland annat eller förr i tiden när folk invigdes i något, för detta är som en invigning, början av runornas magiska kraft.

Det är fyra runor som initieras första gången, sedan går det att ta en och en, men de fyra är för alla elementen, de är viktiga att ha i balans. Du kanske har hört mig "tjata" om elementen men de är grunden i vårt liv. Nån gång ska jag sätta ihop en enkel förklarande text om elementen men denna månad är min runmånad.

Du söm följt en runa om dagen inne på Fb kan nu i stället finna alla runorna, då har du läsning i helgen om du har en stund över, eller om du bara väljer en runa för vägledning. När du klickar på Runor kommer du till den sidan som är nyskapad med runor.

Runorna är mer för vårdagjämningen sent den 20:e medan den 21 är dagen då solen går in i Vädurens tecken, första tecknet i Zodiaken som visar att det börjar ett nytt astrologiskt år. Det betyder att den 21 mars är en väldigt speciell dag, i alla fall för mig, lite mer magisk än nyårsafton.

Runmagi >>>

Boka Runmagi kursen för endast 1500:- (på tisdag höjs priset till 3900:-)
Du kan boka till en initiering av de fyra elementrunorna för 1000:- (ord. 3000:-)
Eller om du redan har en initiering i dem, varje runa för 1000:- eller fyra för 1500:-
Created with