Solen i Kräftan

Idag går solen in i Kräftans tecken vilket är en rejäl utmaning för mig. För många är det en sådan trevlig period, sommar, eventuell ledighet, bad, sol, grillkvällar och så vidare. Själv önskar jag bara att det kan bli den 21 juli så solen går in i Lejonets tecken. Så har det varit alla år, min sämsta tid varje år är mellan den 22 juni till den 21 juli. Därmed inte sagt att jag inte kan ha fina dagar, men det är inte min bästa eller trevligaste tid.
Jag har inget alls, ingen enda ens liten aspekt av Kräftan i mitt horoskop vilket jag skyller på, vilket i sin tur gör att de energier som nu ligger i luften inte harmoniserar med mig. Detta är en period då jag kunde sitta inne och jobba dygnet runt, bara stänga av allt. Tro mig, jag jobbar på att finna balans men har ett inre suck. Det jag har att se framemot är de energier som möter mig den 21 juli då äntligen min måne i Lejonet känner att livet leker.

Idag har jag lagt ut horoskopet för perioden 22/6 till 20/7 men ack så tråkiga aspekter jag tycker att det är, extremt jordade (läs i min värld tråkiga). Men alla månader kanske inte kan vara fantastiska, om jag inte hade denna månad som en akilleshäl kanske jag inte skulle uppskatta de andra?

Jag har nyss gått en kurs i astrologi, grunden kan jag rätt skapligt, men kul med input från ett annat håll, kände nästan sug att utveckla mer, men jag vet vilken kunskap astrologi är, det tar år bara att bli bra, sedan att bli bättre, proffs tar ännu längre tid då med mycket studier. Fast rätt ballt att studera stjärnorna. Men en bok har jag skrivit för den som vill lära sig grunderna av sig själv från sina astrologiska aspekter, det kan nog räcka, sedan har jag även mitt mediala sätt att tolka en stjärnkarta, jag är nog rätt nöjd ändå. Sedan finns det fantastiska astrologer i min omgivning om det skulle knipa med någon aspekt framåt.

Det får mig att fundera på varför de flesta vill veta sin framtid, enbart nyfikenhet eller? För jag kan ibland känna mig så maktlös i mönster som jag ser att jag vill förmedla en enklare, sannare väg att agera, men vi har alla vår livsväg. I alla fall är jag enormt tacksam att jag får vägleda som genom Runhäxan eller de månads och kvartalstolkningar som jag har inbokat. Tarot och runor är det som är mitt driv, men kanske i grunden att det är elementen?

Från det ena till det andra, om jag ska se något positivt med starten av idag kan det ara att det blir siffran 17, vilket är stjärnan i stora Arkanan eller nr 8 Styrkan och numerologiskt en åtta. Dagen för karma, speglingar, möten, meddelanden, stärkande av egen identitet, något som jag hoppas att du får en kick av genom månadens horoskop (även om det är rent generellt för varje stjärntecken.

Distanskurs - Spin 2 astrologi

Är du intresserad av astrologi, då kan du finna ut mer i denna distanskurs där texterna kan hjälpa dig att läsa ut mer av din horoskopskarta (på svenska).
Created with