svart

Vilken helg! Jag har haft aurakurs på Englagård, ett helt fantastiskt supertrevliga deltagare. Men i morse... Efter två dagar om färg där jag lyckades även klämma in om nackdelen med svarta kläder fick jag en smärre chock i morse.

En kvinna satt redan när jag kom, helt klädd i svart. Jag blev förvånad speciellt eftersom hon innan hade haft färg på kläderna. Så kom nästa person in, helt klädd i svart, jag ruskade på huvudet och tänkte men va fan. Sedan följde tredje personen, helt klädd i svart, då skrattade jag till av förvåning, lätt i chock. Fjärde personen, helt klädd i svart. Du fnittrade jag då jag var chockad, hjärnan snurrade runt, så kommer femte personen in som jag känner sedan tidigare som alltid har fina kläder med färg, hon är också helt klädd i svart. Då trodde jag inte mina ögon, kommenterade osäkert - Är det en komplott eller vad? Jag kunde bara inte ta in, början till min inre värld rasade, sjätte personen, helt klädd i svart, sedan fortsatte det till jag hade 13 svartklädda personer inne på min kurs om färger.

Mitt hjärnbryt var totalt, som att vara i en levande mardröm där jag inte visste hur jag skulle hantera situationen. Fnittrade säkert då jag var så chockad att jag hade gråtit om jag hade orkat men jag var helt omtumlad i hjärnan - Hur är det möjligt?

Då utbröt skrattet med en efter en öppnade sina svarta överdelar, där lyst färgerna. Tack och lov. Jag skrattade så jag grät, av chock, överraskning och lättnad. Bäst pranket ever, helt otroligt att de skapade detta. Kommentaren, kunde du tro att svart kunde vara så roligt, var en av höjdpunkterna, för jag tror jag skrattade i 10 minuter. Vilken grej, vilket minne.

Kanske chocken var extra stor då alla var engagerade, duktiga i färg innan detta, men tack och lov även efteråt. Jag är så innerligt tacksam för denna helg.

Jag har fortfarande inte en dator, men börjar bli haj på mobil, dessutom är det nu andra dan utan glasögon vilket jag också är tacksam för.

Så småningom är jag vid dator igen, ska nu hämta andan i lycka,

AKTUELLT

För dig som missade helgens kurs
Chakras och färger
Aurafrekvens
Created with