Oct 21 / Ylva Trollstierna

Tarot all over the place

Ox
Just nu har jag Tarotkort lite over the place, svårt att bestämma mig vilken lek jag vill använda. Jag rensar bland mina nyandliga prylar, det är likadant med mina runset, vilken av dem vill jag använda?

Det är mycket utrensningar nu, men mer för att förbättra än att förändra. Vi håller på att uppgradera "Rungrottan" lite som att kliva in 3.0.

Oktober!

I slutet av förra året då jag startade med årstolkningar för 2023, suckade jag över oktober för det var kaos i troligen 8 av 10 liv just under oktober. Inklusive mitt eget. Men föga anade jag att det innebar alla dessa förändringar som skett i mångas liv. Det har varit och tyvärr fortfarande en månad med funderingar omkring alla de områden som är viktigaste i våra liv: hälsa, arbete, ekonomi, kärlek och andlig utveckling. 

Vad jag tror att många missat är att det egentligen kommer ner helt till den andliga utvecklingen, det är den som har satt igång allt. Vi är i en energihöjning där gamla programmeringar inte får utrymme och själen vill öka sin energinivå. För många har det handlat om insikter om hälsa, själv är jag på dag 21 av 90 i vår "90day challenge" fast att jag startade redan i maj.  När vi startade Rungrottan i april var allt på ett sätt, sedan har energierna förändras, till det bättre, det har varit en del utmaningar men även hur kul som helst. Jag är nyfiken på var vi landar (fast jag vet), mer på att få bekräftelse på allt det som är visionen. Men hur jag än ser på alla områdena i mitt eget liv förstår jag att allt handlar som vanligt om vad min själ önskar men på en nivå som jag inte varit medveten om tidigare.

Det har varit utmanande veckor privat, besvikelser, tragedi, insikter som varit grymma då i dubbel bemärkelse, grymma för att de utmanat mig, grymma för att när insikten fallit på plats är det som en omstart men till det bättre. En del av mig är fortfarande sliten medan en annan är förhoppningsfull.

I min förbättring lever vi (rungrottan) nu på olika håll, ca en timme från varandra, vilket vi behöver, få tid till de projekt som vi brinner för, de som vi kan göra på varsitt håll för att sedan mixa till det allra bästa. Dessutom har jag nu en hektisk period med alla månadstolkningar samt alla för 2024 som gör att jag behöver landa i mina Tarotkort samt i mina utrensningar, de där som jag skjutit på under en längre period, allt för länge. 

Jag satt en vecka i Stockholm, en stad som jag tidigare undvikit men nu åkte omkring i för att finna mig själv. Vad vill jag egentligen då mer privat än arbetsmässigt, för när det gäller "jobb" vill jag tolka Tarot, öka min kunskap, skriva, ha kurser, inspirera, det ändras som aldrig, däremot behöver jag ändra på mig, mina rutiner. Mitt i kaoset fick jag kortet "Den Hängde Mannen" slängt i ansiktet. Jag var så arg att det pyste ur öronen tills jag insåg att jag satt fast i det kortet. Jag brukar skämtsamt säga till mig själv "shit! vad du är patetisk" men nu landade jag i att förstå att jag var det. Så nu är jag inte det mer :)

Har du en jobbig månad? "Det är oktober". Det är mitt standardsvar just nu men inte som ursäkt, utan som förklaring. Förklaringen är att om du stannar upp, lyssnar till din själ så börjar saker och ting falla på plats.

Nyfiken på 2024? Det är jag med, men jag har som grej att alltid lägga mitt kommande år den 19 december (på min födelsedag). Innan dess har jag genom tolkningar fått en hum om vad som sker ute i världen, mest i Sverige. Jag är nyfiken på det kommande året. Jag tänker nu även lyssna på mig själv, skriva ner vad jag har tänkt mig för det kommande året. Vad tror jag om min hälsa? Hur ser planerna ut för min sysselsättning? Min trygghet och ekonomi? Min spirituella utveckling? Men till skillnad från de flesta varken tänker jag eller skriver ner något för kärleken. Det är enklast av allt, endera älskar jag eller inte, inget svammel utan lustigt nog är kärleken det som jag har mest kontroll över.

Jag har öppnat upp för årstolkningar redan nu, priset höjs i November. Bokade tolkningar nu skickas ut i början av november.
Du kan redan nu beställa din årstolkning för 2024 >>>
Created with