Tarot lite överallt

Det händer en hel del nu, så där så jag känner mig lite överallt, alltså då med Tarotleken i hand. Bilden bredvid är från i fredags, då hade jag min första live-sändning för Runhäxan klockan 18 eftersom det var fullmåne klockan 19:30 i Skorpionens tecken.

Dagen till ära hade jag klätt upp mig samt dragit strecken för elementen (som jag alltid tjatar om).
Det var min absolut första live på Instagram, men jag hade "Nisse" till hjälp ;) Jag har nu varit utan glasögon ett bra tag men att läsa på mobilen en bit ifrån var en utmaning så blommiga glasögon för att fira in våren. Jag är aldrig nervös för att vara i bild men visst finns osäkerhet inför att göra något nytt, inte att jag ska göra fel så jag gör bort mig, mer att jag ska missa något för någon annan men det verkar som jag lyckades vara rätt uppmärksammad. Ett tag var det mer än 25 personer inne samtidigt vilket får mig att fundera hur de gör de som har flera tusen, men anar att de har flera "nissar" till hjälp. Visst vore det kul att nå ut till massor men samtidigt är det givande när jag själv hinner med att svara i stort sett alla. Är det inte så att det mesta har för och nackdelar?

Fördelar upplever jag massor av just nu, att göra en förändring den 21 mars då solen gick in i Väduren var en av de bästa ting jag gjort på länge, istället för att fortsätta i samma hjulspår hela tiden skapar en viss lättja, nu behöver jag vara på tårna hela tiden för det händer mer och mer, definitivt en del utanför min comfort zon. Men det är det som är utveckling.

Även om namnet är Runhäxan (har du kollat in, följt min sida på Instagram) är det en mix av allt och alltid med Tarotkort, de är min passion men så är naturligtvis även runor samt en hel del annat som numerologi, astrologi, färger, kraftdjur, kristaller men allt är kopplat till Tarot.

Jag känner mig stolt över allt mitt material, överlycklig över alla dem som ger mig förtroendet att inspirera via en kurs, en bok eller ett möte. Ikväll har jag möte för Tarotutbildningen och wow säger jag bara, de är så himla duktiga och fantastiska att det är lycka.

Är du intresserad av Tarot, men tror inte att du kan? Kolla in mitt Tarotpaket, det lägger grunden för kunskap om korten, skulle du bara lägga ner en timme om dagen anar jag att du kan tolka korten redan innan sommaren, inte helt perfekt men till vardagsbruk men vem vet, kanske du karmatiskt har kunskap med dig om korten redan, för egentligen vet vi allt redan. Vi behöver bara påminnas, det är det som jag gör med mitt material, påminner dig när du känner en längtan efter utveckling att det finns en enkel väg.

Tarotpaket

Created with