Apr 14

Tarotkortet Solen

Solen är ett av de trevligaste korten i Tarotleken, det handlar om livsglädje, tillit, helande, växande, utveckling men då med lycka, skratt och glädje.

Allt detta är en del av kursveckan i Spanien som är i slutet av maj.

Nu finns en plats kvar, är det din?
Om du inte visste så är jag i Spanien nu, solen skiner, +22, poolen är igång, lite tapas vid pauser. Det är rent ut sagt härliga tider (nästa helg är jag i Sverige och hoppas snön är borta).
Du kan oxå uppleva detta fast då tillkommer trevliga möten och massor av kunskap vilket gör att du kan lägga korten på bordet, starta/omstarta din andliga personliga utveckling med djupare kunskap inte bara om Tarot utan om livet.

Tarot är livets bok - Akashakrönikan. I dessa 78 kort finns hela livet. Din hälsa, din sysselsättning, ekonomi, kärlek som tillsammans är delar av din själsliga utveckling.

Kursen "Tarot kort för kort" ingår som du får tillgång till direkt. Har du den kan du ersätta den med "Tarot, Keltiska Korset (3)" som är den utläggning vi kommer att använda oss av.

Tarot är grundpelaren i mitt liv, med dagliga utläggningar först för mig själv men även för andra, men det handlar inte om att bara "spå", för mig är det som ett samtal med mitt högre jag där jag utvecklas inom alla områden mer eller mindre hela tiden.

Om du inte kan ta dig till Spanien den veckan tipsar jag dig om först grundkursen "Tarot kort för kort" samt de olika delarna av vad som tillsammans blir en Tarotutbildning, men du kan välja de ämnen som tilltalar dig. 

Du har även en samlingssida om Tarot där du kan läsa mer.

Läs mer om en vecka i Spanien

En hel vecka med Tarotkort, sol, bad, tapas.

Created with