Sep 29 / Ylva Trollstierna

Tillit

Det har varit mycket under ca 2 veckor, att acklimatisera sig i Sverige. Då utan dator kräver sin man tydligen, för som kvinna gick det inte så bra. Inget horoskop i tid på hemsidan, bra ändå att de som sköter Instagram har koll. Inte heller har jag lyckats fixa på Facebook utan dator. Jag är helt enkelt inte en mobilmänniska, känner mig inte heller riktigt svensk vilket är ledsamt. 

Horoskopet för 24/9-23/10

Tillit är mitt ord för dagen, något som det känns som jag behöver tanka på en hel del, men jag kunde lika gärna valt ord som kommunikationsteknik vilket inte haft en andlig touch eller lynnig vilket är ett ord som beskriver mig.

Att vara i tillit är en konst, det är inte något som bara kan sägas, kanske uttryckas genom att sätta händerna upp mot universum, i det ha tillit till att själen har sin längtan efter saker, händelser, upplevelser som är bortom min kontroll. Jag har tillit men idag känns det tufft, som en utmaning. Att landa i en vardag som jag inte har koll på, att ha tillit att allt blir som det är menat för det allra högsta bästa.

Livet är en härlig utmaning men ibland kan det kännas som prövningarna är lite för mastiga. Känslan av att vilja dra täcket över huvudet och vakna upp till en ny dag, nya  händelser. Men jag har knep, oändliga möjligheter mixat med tillit. Jag ska bara hämta andan men även vara i tacksamhet för att jag har en intensiv period nu av tolkningar. Vilket är en gåva, att få förtroendet att läsa någon annans liv, då i bilder, skapa texten från det.

Jag ska nu ha tillit att jag hinner ikapp mig, att tiden är på min sida med allt annat omkring, inte så lätt när tolkningarna är både trevligare och viktigare. Men det är en konst även att vara människa med fel och brister men även de charmiga egenskaperna.

Har du koll på planeterna? Det har faktiskt inte jag, förutom när jag skrev horoskopen och satt med dem framför mig. Men jag vet att det är fullmåne idag, så jag har förberett mitt brev till universum och i det har jag en enorm tillit då jag har tanken att om jag inte får det jag önskar så får jag något bättre. Kanske ett tips för dig att skriva ner vad du önskar, att fokusera på vad du längtar efter, i det se det som en verklighet.
Created with