Jan 8

Transformerade kurser

(Only Swedish)

Något jag lärt mig genom åren är att vara tacksam även för det som i stunden inte känns som en hit, för jag har avtalat med Gud (universum) att jag alltid får något som är bättre. Över en vecka i tidernas förkylning, förutom att jag snörvlat och sovit har jag reflekterat, provat olika tekniker för att stärka mig (då även varit den som kom lindrigast undan). Funnit harmoni med att ligga på soffan (nåja en del serier vid vaket tillstånd var god hjälp). Men jag har inte gått in i negativt tänkande som panik över alla måsten utan gett mig tid, så pass att jag bestämde mig för att vara i stort sett tyst till idag.

Igår tog jag mig tid att se över kurshemsidan, uppdatera, fixa men även lägga in nya kurser. Lite kul det här, i höstas så var jag lite utarmad på att ha webmöten flera gånger i veckan, satsade bara på utbildningarna samt de online kurser som är klara att bara gå med i, allt finns klart, då kombinerat med webmöten. Men det är något speciellt att ha ett webmöte, möjligheten att inspirera direkt, kontakten, frågorna som får mig att tänka till, känna efter vad min uppfattning är då med tanke och känsla.

Jag har varit och är exalterad för den nya kursen Yiang-aurafrekvens men samtidigt är den inte ny, utan en transformerad kurs, den innehåller material från chakra och färger, aurautbildningen samt Yiangtexter men i ny form med mera texter och nu även mera filmer samt webmöten. Detta med frekvenser, ett ord samman med process som troligen är årets ord för mig har som bara blivit starkare sedan i somras då jag började se högre frekvenser hos dem jag tolkar för. Vilket då leder till att jag behöver uppdatera mig själv, då inte bara frekvensmässigt utan i kunskap men det är lätt med tanke på min kunskap om chakras, auran, vibrationer som handlar om frekvenser. Att vi alla har olika frekvenser beroende på våra energier som vi kan läsa ut i färger, orsaken till våra mönster, handlingar samt möten. Jag ser så fram emot att få inspirera mer i detta med att kliva in i ett högre medvetande.

För mig har alla ämnen en samhörighet, i Tarot som är boken där jag kan läsa ut tankar, känslor, agerande, mönster som sker utifrån det som hela tiden skapas från den frekvens som är. Runor som är frekvenser som kan användas för att försvaga, förstärka, ta bort eller skapa. Färger som är frekvenser som vi består av, vårt energiförråd, sedan detta med tankar och känslor som ger oändliga möjligheter. Utan vårens kurser är det bara Oändliga möjligheter som inte är transformerad, perfekt som det är :)

Tarot och tidigare liv är ett ämne som jag transformerat om lite nu, jag har haft den kursen tidigare, den har en mer mening nu med vilka frekvenser bär vi med oss, vad bör vi försvaga, förstärka, men naturligtvis mest påverkan, arv, det som skapar allt det som Tarot har i sina fem sviter; handling, känslor, trygghet, medvetenhet samt andligt. 

Jag har även tidigare haft kurs i bindrunor, ärligt, jag var inte särskilt nöjd med dem, men å andra sidan är målet att alltid bli bättre. För mig föll mer på plats när jag började planera nästa version av min Tarotlek, där jag ville ha bindrunor på korten i lilla Arkanan, insåg att jag behöver även få in samstavsrunor. Något som kan vara onödigt vetande om mig är att jag älskar rutat papper, att ta mig en stund ute med rutat papper och penna är en salig upplevelse, jag går all-in i upplevelsen, jag ritar, skriver, noterar, tänker, känner efter, så snurrar det på tills jag har svaret. Jag har skapat mallar för alla korten, i det blev runor en allt större del, nu är de 25 runorna starka som de är, ungefär som stora Arkanan men korten i lilla Arkanan har lärdomar, för det är de som visar på de processer som vi är i.

Det är mycket frekvenser nu, i färger, runor som sedan landar i Tarot, boken som har hela våra liv, fantastiskt egentligen, 78 kort som kan berätta allt, dåtid, nutid samt skapande av framtid, hur vi agerar, känner, upplever samt är medvetna för att utvecklas med själen.

Nu ska jag inte skriva mer för här under finner du vårens kurser, även de i Spanien, tänk dig en hel vecka med mig med massor av kunskap, tapas, sol och härligt sällskap.
Vilken kurs passar dig att utveckla mer av i att möta en ny vår?

Kurser våren 2023

Created with