• Min bok i din mobil?

  Kanske du är en som tycker om att hålla en bok i din hand, eller så kanske du är den som hellre läser i mobil, surfplatta? Nu skapar jag bokmappar för mina böcker som du även kommer att kunna beställa som "en vanlig bok".

  Du kan redan nu läsa Uhrstafen, Kraftdjurens budskap, Kristaller sten för sten, samt Tarot 780 svar även via min sida. De finns på en egen profil, lättläst, mobilanpassat. De kommer även i ljudfiler framöver.

  I nästa spalt finner du de bokprofiler som du kan logga in på (när du bokat dem) i sista spalten finns vilka bokprofiler som du kan boka. På bokningssidan för varje bokprofil kan du läsa om böckerna.

  Du behöver ha en profil på sidan (vilket är utan kostnad). Det är en kostnad, så länge din profil finns har du tillgång till de bokmappar du har. du kan öppna den i mobilen.
  Har du ingen profil kan du skapa en här under i samband med att du bokar.

  Enkelt är att öppna www.ylvatrollstierna.se i din mobil, logga in, välja profiler du följer, öppna den boksidan du vill läsa, sedan helt enkelt lägga den på din startsida i mobilen.

  Alla bokprofiler för ämnet Tarot finns på www.tarotakademin.se (även där behöver du ha en egen profil för att ha tillgång till bokprofilerna)

 • Skapa en kundprofil

 • Boka bokprofil