Chakras och färger - Ylva

När jag var liten kunde jag se (som många) skimmer omkring människor, trots att jag växte upp i en spirituell familj var inte färger eller auran något som talades om, utan det var mer andliga kontakter, seanser, väsen, kristaller samt koll i kort och kaffe. Jag lade inte så stor betydelse vid detta, kanske för att jag inte talade om det, utan tog för givet att det var deras själ som lyste igenom. I det kan jag uppleva i dag hur rätt jag hade, då min övertygelse är att all vår energi är vibrationer som själen består av, som vi kan se som färger.

Färger och energier har alltid haft betydelse för mig men det var inte förrän i början på 90-talet som det blev en aktiv del av mitt liv, av en synkronisering för att jag bokade en auratolkning som aktiverade all min röda energi (ilska). Jag hade blivit imponerad av pratat om en sådan duktig kvinna på att tolka auran. Jag tvekade inte efter allt prat om hur duktig hon var och beställde en auratolkning för hela 1600: -

När jag öppnade brevet som innehöll fyra A4 sidor, såg den hemska, tråkiga slarviga målningen, läste vad hon skrev. Första sidan var en mall med information. Sedan två sidor om mig, sedan en sida där jag kunde beställa ytterligare information för 400: - sidan, ja, då blev jag rent ut sagt så förbannad (mest på mig själv som varit så lättlurad) att jag sa en del valda ord som inte lämpar sig i tryck. Avslutade det hela med - Din dj-a xxx, det här kan jag bättre än dig. Varvid min väninna vände sig om mot mig, log och sa - Det vet vi andra redan, när ska du börja?

Jag bestämde mig då för att börja tolka auror, att visa på vad färger kan visa, att ge vägledning till ett pris som var rimligt. Men jag hade även en känsla av att inte bara se, måla ner färgerna som var auran utan att chakras skulle vara en del av helheten, då det är de som skapar energin, auran uttrycker dem.
På en mässa i Östersund tog jag en aurabild som var en skrattretande historia, tolkningen var helt sanslös, varvid jag blev irritera igen, fräste att jag minsann kunde göra det bättre än den tolkaren. Varvid en sådan kamera (den med polaroidbilder tas), men lärde mig hur oseriöst det var varade det inte länge, det tog en hel del energi att hålla upp bilden, läsa personens energier för att få in det till en givande tolkning, gav jag upp.

Desto mer jag tolkade auror (med chakras) desto mer kunskap utvecklade jag om mönster, beteenden men även vilka möjligheter som fanns att ändra mönster genom kunskap om färger. Intresset för färger ökade, jag fann färgbad, vilken lycka att ta ett bad i färg. Kort därefter på en mässa mötte jag Inger Naess, skapar av Color Energy och färgbaden. Vi inledde ett samarbete. Under några tillbringade jag en del tid med henne då även på mässor i Sverige och Norge med att läsa aurabilder från Aurastar 2000 (fantastiskt system). En helt annan auramaskin som verkligen visade allt, chakravärden, fysiska organs värde och auran baserat på energin. Sedan hamnade jag tillbaka på Tarot men detta med färger har alltid gått hand i hand. När jag jobbade för det norska företaget fick jag frågan om jag kunde skriva positiva korta texter till varje grundfärg samt varje färg tillsammans med en annan av de färgerna och när jag var klar visade det sig bli lika många färgkombinationer (78) som det finns kort i en Tarotlek.

Jag ritade in dessa färgkombinationer på min Prisma Tarotlek, en rund cirkel delad i mitten med de två färgerna. Några år senare har jag om installerat min dator, väntade på uppdateringar, frågade jag min musa om inspiration. Medan jag väntade på svar gick jag igenom mina bilder, finner en tom Yin och Yang symbol, svär över att jag inte använde den på kortleken. Inser att wow, jag kan fylla i färger i mallen, samt att då kommer även yin i yang in samt tvärtom, de prickar i varje fält. Några timmar senare var Yiang klart sedan tog det några veckor att skriva texterna. Fantastisk känsla men jag hade även känslan av att något saknades, det fick jag svar på 2021 då en kursdeltagare frågade om färgerna i fälten, betydelsen av att exempelvis grön var på högra (Yang) sidan mot för om den var på vänstra (Yin)? Jag mindes då min irritation över att det redan fanns ett grönt och rött Yiangkort när jag kom till grönt. Nu är de omskapade, nu finns alla färgerna på varje sida, ett set av varje med 13 kort, för jag har även tillfogat den grå färgen som handlar om balans.

Men tillbaka till färger, auran, chakras, det fortsatt med texter om auran, chakras och färger. Jag älskar färg, faktum är att jag knappt äger några svarta kläder. Jag typ bannlyser svarta kläder då det är helt dödande energimässigt. Energi är något som vi alla behöver mycket av, inte bara i färg, allt i från tanke till agerande, från näring till varande i dem. Själv älskar jag mest turkost som är förändringens färg men magenta (vinröd) som är erfarenhetens färg är min favorit. Men alla färger utom svart fungerar, även om jag tycker att svarta kök är vansinnigt läckert.

Varje färg är en vibration, hela universum består av vibrationer eller om du vill se det som frekvenser, en del av dem gynnar oss, ger mer energi, en del balanserar, en del skapar obalanser, tar mer energi, skapar kaos till slut. Det talas ibland om energitjuvar, egentligen är det vibrations (frekvens) tjuvar som vet hur de ska ta energi av någon annans, kanske de är värda den energin? Vad jag menar är att du har en skyldighet att hålla koll på din energi, balansera, fylla på den, inte skylla på andra när din ork inte räcker till.
Hur ska du då hålla koll på din energi, balansera den, fylla på? Det är det som jag önskar få inspirerar dig, att dela med mig av all den kunskap som jag har, den som du också har men kanske inte aktiverat ännu i detta liv.
Du finner grunden här ovan om fält samt chakras dess färger.

Du kan gå självstudiekursen "Chakras och färger" eller köpa boken "Chakras för chakras" helt suverän bok som tar dig igenom alla färgerna samman med alla chakras.

Du kan gå min Aurafrekvensutbildning som innehåller i stort sett allt av min kunskap, där jag metodiskt tar dig igenom en resa i färg från röd och baschakrat till, resans slut bestämmer du.

Om du är intresserad av din andliga utveckling bör kunskapen om dina energier vara prioritet, att förstå dig själv, dina mönster men även dina möjligheter.
Lev färgstarkt
/Ylva

Yiang 

Chakra och färger distanskurs

Nyfiken på hur du kan skapa färgmagi i ditt liv?
Vad färgerna har för betydelse? Vilken energi som påverkar varje chakra?
Till varje chakra och färg finns grundtexter (även i ljudfiler), övningar, teori och praktik samt filmer som du kan se gång på gång.

Detta är självstudiekursen, allt finns på video förklarat hur du kommer i gång, sedan en film för varje del.

Det är 10 delar, du börjar med grundtexter (ljudfiler) samt film, sedan följer de olika delarna. I de ser du filmen, läser texterna (lyssnar), svarar på frågorna (som du laddar ner i Worddokument) sedan kan du se svaren i en PDF eller se filmen där jag förklarar svaren.

Del 1 Baschakrat - röd energi
Del 2 Navelchakrat - orange energi
Del 3 Solar plexus chakra - gul energi
Del 4 Hjärtchakrat - grön energi
Del 5 Halschakrat - blå energi
Del 6-7 Pann och kronchakrat - indigo och lila energi
Del 8-9 Nack och Thymuschakra - magenta och turkos energi
Del 10 Stjärnchakrat - rosa energi.

Bok- Chakra för chakra

Lev livet färgstarkare!
Vet du varför du blir så arg att du ser rött? Eller varför grönt är skönt? Är det så att blått kan vara flott? Svaren finns i boken.

Att ha tillgång till kunskap om vad chakras är, vad varje färg har för mönster, potential borde vara en självklarhet för att förstå samt vara i personlig utveckling.

I boken finns inspirerande kunskap om tio chakras samt tio färger. Grundprinciperna beskrivs på ett intressant och lärorikt sätt. Varje chakra till varje färg, varje färg till alla chakras. I slutet av boken har du mallar där du ritar in din egen aura, tolkar efter kunskapen du fått till dig via texten i boken.

Dra ett Yiangkort eller två kristaller och få vägledning ifrån de energier som du befinner dig i.

Du finner en sida för varje färg eller färgkombination efter Yiang, i det vägledning från kortets eller kristallernas färger och ord. Det finns frågor (reflektioner) till varje färgkombination som är skapade från dess färg och ord. De frågorna är för att ge dig själv vägledning, varför är du i den energi som färgerna (kortet eller kristallerna) visar, hur kan du själv skapa vägledning?

Yiang baseras på färgerna; röd, orange, gul, grön, blå, indigo, lila, magenta, turkos, rosa, svart, vit samt grå. Endera som endast en färg eller i kombination med en av de andra färgerna. Varje färg har dessutom ett namn som beskriver färgens energi.

Med denna bok har du mer kunskap om chakras, färger, kombinationer men även till kristaller.
Created with