Lila

Lila (kron) visar på livsåskådning, funderingar, sensitivitet, och drömmande tillvaro. På nedre delen av kroppen för svävande ambitioner och drömmar.

Använd indigo & lila när du vill utveckla mer av din andlighet, meditera och se din inre sanning. När du vill utveckla din medialitet, drömma mer och lyssna på din intuition. Allt som har med sökande, filosofi och spirituell utveckling att göra.
Lila när du vill ta lättare på saker, lyssna mer till dig själv.

Sanskritnamn - Sashara
Färg - Ljuslila, vit, silvervit.
Plats på kroppen -Under fontanellen.
Fysiskt
Huvudet, tallkottkörteln.

Det här chakrat...
Hjälper dig med att tänka, att komma framåt. Din mentala del och intelligens. Kunskap och förståelse - att se helheten. Att drömma. Det här är sjunde chakrat från basen och det som vi räknar som toppen, det sista.
Tillsammans med Pannchakrat representant för Eldenergin.

Om det blir överaktivt
Huvudvärk, kraftig obalans i hela kroppen, vet varken vad som är fram eller bak, kan aldrig bestämma dig. Vet inga gränser, lagar. I ett ständigt kaotiskt förhållande till dig själv och till andra. Manodepressiv. Huvudvärk. Känner tomhet, kan inte tänka, svårt att se framåt. Har inga ideal eller framtidsplaner. Splittrad och nervös. När du har för mycket energi i detta chakra så är du allmänt förvirrad och splittrad, otrygg och osäker, obalans i hela kroppen, svårt att koncentrera dig och att stanna upp. Lever i ett kaotisk förhållande till dig själv, utan gränser och kunskap, allt snurrar runt i en salig röra. Har svårt att bestämma dig, bryr dig inte om regler, därför att inget stannar kvar i tankarna och värderas. Lever endast genom dina drömmar och inte genom verkligheten. Svårt med kroppskontakt.

Underaktivt
Med för lite energi i detta chakra känner du tomhet, kan inte tänka klart, svårt att koncentrera dig och se ditt mål, inga drömmar och inga framtidsplaner. Svårt att se framåt, orkar inte ta tag i något, ser inga visioner utan vet knappt hur en dag till nästa ska gå om det överhuvudtaget går, många splittrade funderingar som maler runt i huvudet hela tiden.

Aktivera

Indigo/Lila

* Använd indigo & lila när du vill utveckla mer av din andlighet, meditera och se din inre sanning.

* När du vill utveckla din medialitet, drömma mer och lyssna på din intuition.

* Allt som har med sökande, filosofi och spirituell utveckling att göra.

Indigo när du vill ha mer djup och allvar, skapa och vara andligt kreativ.

Lila när du vill ta lättare på saker, lyssna mer till dig själv.

Indigo/lila finns i nötter och socker och i alkohol. Samt i meditation, visualisering, affirmationer, och skapande av inre bilder och sökande i symboler.

Lila energi


Created with