Aurautbildning del 1

Nu har du möjlighet att ta en del i taget, du börjar med del 1 som är röd samt baschakrat. Se innehåll längre ner. Du får även tillgång till alla röda Yiangkort).

Första delen är från kursen Chakra och färger, sedan följer texterna från aurautbildningen samt sist texterna från Yiang. Efter denna del bör du behärska den röda energin samt förstå hur baschakrat är det viktigaste att först ha balans i.

Du har texter, ljudfiler, filmer och uppgifter. När du gått igenom allt bokar du ett personligt samtal med mig, Ylva.

Kanske du inte tycker att det är så viktigt med färger eller med dina energier? Vi är alla olika, för mig har det funnits med hela livet, 1994 började jag med att måla och tolka aura och chakrabilder, alltså hela 28 år sedan (känns helt ofattbart). Det har gett mig enorm kunskap om energier, mönster, personligheter men även de möjligheter som den kunskapen ger. Nu vill jag dela med mig, kanske du redan kan en del, kanske du ser auror, men tänk även på att de går även att känna (som dåliga vibbar eller goa känslor).

Att förstå ditt men även andras chakrasystem ger dig även en andlig förståelse för mönster i livet, det som du kan fastna i, för att med kunskapen bryta mönster som begränsningar i hälsan, vilsenhet i vad du ska sysselsätta dig med, trygghet, ekonomiska värderingar men även kärleken. Det är inte bara om din andlighet. För mig är själen detsamma som auran. Alltså desto mer kunskap om auran (med chakras) desto mer utveckling av själen.
Våra frekvenser, färger är vad själen är skapad av, genom allt material, möten, personliga möten kommer du att förstå dina energier, för mig är auran lika med din själ, du ser dina mönster, kan förändra, förbättra (skapa färgmagi). Du förstår mer av dina energier men även andras.

Vi kommer att gå igenom alla färger, du får lära dig alla chakras. Du får lära dig fälten i auran, fysiska, emotionella, mentala samt andliga. Du får lära dig mer om ca 80 kristaller i kombination till chakras och färger. Du får lära dig mer om energitrådar. Du får lära dig att se, känna auran med chakras, måla ner den, tolka. Du kommer även att lära dig tolka aura för häst, hund samt katt.

I utbildningen finns ett gediget material i texter, ljudfiler, filmer. Yiangkorten finns med som komplement samt för ökad förståelse för kombinationer.
Denna kurs är för dig som personligen vill utvecklas andligt och personligt, men även för dig som vill inspirera andra genom vägledning. Vill du vägleda andra med denna kunskap gör du ett slutprov för certifiering samt kan välja att använda mitt material, via internet eller i bokform mot en mindre summa.
Del 1 kostar 2400:- resterande delar 1800:- (25.800:-)
Du kan boka varje del för sig eller betala hela utbildningen för 22.000:-
Del 1 Röd
Del 2 Grön
Del 3 Magenta
Del 4 Orange
Del 5 Indigo
Del 6 Turkos
Del 7 Gul
Del 9 Lila
Del 9 Blå
Del 10 Svart och vit
Del 11 Rosa
Del 13 Grå
Del 14 sammanfattning
Write your awesome label here.
Created with