Spirituell Inspiration

SPIN 3 - Siffermagi

Nyfiken på vad siffror har för magi i ditt liv?

De siffror som räknas med är 1 till 9, varje siffra har en egenskap som du även kan se som en frekvens eller energi. Du kan se dem som grunden eller kopplat till olika ämnen som: Astrologi, färger, element bland annat. De används även i Tarot för korten Ess-10.

Här finner du texter till alla siffrorna för olika betydelser, vem du är, din roll, för året, månaden, dagen, för bil, telefon, partner med mera.

Du kan genom siffrorna använda två tärningar för att söka vägledning via siffrorna, du finner tolkning till alla kombinationerna.

Dessa två ord -spirituell- samt -inspiration- är två av mina favoritord. Jag älskar, brinner för att inspirera (ibland även provocera).

All den kunskap som jag har den har även du, sedan är det vissa områden som har mindre eller större betydelse i våra liv. Vilka? Det kanske du finner ut när du tar del av någon av de 7 delar av materialet i denna självstudiekurs, det är lite av varje inom nyandlighet men betoning på din personliga andliga utveckling.

Du finner material i texter, ljudfiler även filmer samt övningar. Detta material, del för del kan ge dig en grund i det mesta inom nyandlighet. Se under för innehållsförteckning för denna del.

Du kan boka direkt här, betala med kort.
Du kan även swisha till 073 063 1657 eller skicka via Revolut.
Paypal till ylvatrollstierna@gmail.com

Write your awesome label here.

SPirituell INspiration

Created with