Lucka 1
SPirituell INspiration

Idag 1 december är detta erbjudandet i min Julkalender. Se filmen där jag visar vad som finns. Den 3:e december är erbjudandet borta

2009 skapade jag grunden till denna kurs som då var en brevkurs med en del för varje vecka. Här kan du ta det i din takt. 
Dessa två ord -spirituell- samt -inspiration- är två av mina favoritord. Jag älskar, brinner för att inspirera (ibland även provocera).

All den kunskap som jag har den har även du, sedan är det vissa områden som har mindre eller större betydelse i våra liv.  Vilka? Det kanske du finner ut när du tar del av materialet i denna självstudiekurs, det är lite av varje inom nyandlighet men betoning på din personliga andliga utveckling.

Det är en självstudiekurs med övningar för din egen del men inga prov, utan en samlingssida av kunskap. Den fungerar även som en liknande medlemssida för dig med intresse i dessa ämnen. Alltså kommer det upp mer material lite nu och då, filmer, webmöten.

Den 15/12 är nästa webmöte, då samtalar vi om något eller några ämnen, skriv gärna upp funderingar innan. Du behöver inte ha webkameran på, men behöver ha mikrofonen på (som automatiskt stängs av) för att höra mig. Du kan prata när det passar dig eller skriva i chatten. Mötet sker över Zoom.

Du finner förutom allt material i texter, ljudfiler även flera filmer om olika ämnen. Detta material kan ge dig en grund i det mesta inom nyandlighet.

.Du kan boka direkt här, betala med kort.
Du kan även swisha till 073 063 1657 eller skicka via Revolut.
Paypal till ylvatrollstierna@gmail.com

Och du, öppna luckorna varje dag för nu har jag satt ihop en massa trevliga, utvecklande erbjudanden.
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.
Created with