Tarot och attraktionens lag (6)

Tarot och attraktionens lag är inte en slump utan en perfekt synkronisering.

Det finns en meningen med vilket Tarotkort som du får, en vägledning där du kan lära dig att förstå mer av dina begränsningar samt hur du skapar fler möjligheter.

Alla 78 korten med vägledning även i tankar blir ting. Texter, ljudfiler samt film. 

Kursen är förutom en del i Tarotutbildningen (del 6) för dig som önskar få vägledning av korten i vardagen, till en fundering där du vill finna möjligheterna även för att vägleda andra.

När du är klar med allt material bokar du ett personlig webmöte (över zoom) där vi går igenom aktuell del. Efter det får du certifikat för den delen.
Allt eftersom byggs även annat material på som bland annat tillgång till Tarotakademin där allt mitt Tarotmaterial finns utom denna utbildning. all text.

Du kan även betala via swish till 073 063 1657
Skriv Tarot 6 i meddelandet.

Läs. Se. Lyssna.Lär. Utvecklas.

Utvecklas tillsammans med mig, Ylva genom olika delar av Tarot.
Varje del har film om ämnet, texter, pdf, ljudfiler. När du gått igenom delen bokar du en tid med mig för ett personligt samtal. Varje del har även en "stjärna", en utläggning, där du lägger den för dig själv, sedan går vi igenom din tolkning tillsammans med support. Du har även uppgifter i varje del. Varje del är lagd för att du ska skapa en grund som du kan bygga vidare på.
Du betalar per del, du har en egen privat profil där allt material för varje del finns, du har tillgång till sidan så länge du önskar.

Med snart 50 år med Tarotkort, 6000 A4 sidor, flertalet kurser vill jag inspirera dig till att utveckla mer av din potential med dina kort (oavsett vilken lek du använder). Tarot är Akashakrönikan, den innehåller allt, dåtid, nutid, framtid med alla aspekter av livet.
Write your awesome label here.
Created with