Tarot och frekvenser (5)
Aura och färger

Write your awesome label here.
Eller Tarot med färger, auran och chakras för frekvenser är vibrationer, energier som du kan läsa ut även i Tarotkorten.

På min "Prisma Tarotlek" (ny version hösten -23) har jag en rund symbol med färg, se ovan, Prästinnan som har en del svart för Yin samt för Yang finns Magenta som då visar på erfarenhet.

Till varje kort finns en färg eller en färgkombination som visar att energierna är lika med Tarotkortets egenskaper. Om du är intresserad av energier och färger ger denna del dig så mycket mer. När du får Ess i Stavar, förstår att den energin är röd, vet vad röd har för energi får du ut mer till korten.

Denna del bygger vidare från delen med Astrologi i texterna där du lägger chakrastjärnan (Keltiska Korset) för 10 positioner där varje position har en koppling till egenskaperna från de 10 chakras men även till färgerna de innehar.

När du är klar med allt material bokar du ett personlig webmöte (över zoom) där vi går igenom aktuell del. Efter det får du certifikat för den delen.

Du kan delbetala, bokar då ditt personliga webmöte efter sista inbetalningen. 

Du kan även swisha till 073 063 1657
Skriv Tarot 5 i meddelandet.

Läs. Se. Lyssna.Lär. Utveckla.

Utvecklas tillsammans med mig, Ylva genom olika delar av Tarot.
Varje del har film om ämnet, texter, pdf, ljudfiler. När du gått igenom delen bokar du en tid med mig för ett personligt samtal. Varje del har även en "stjärna", en utläggning, där du lägger den för dig själv, sedan går vi igenom din tolkning tillsammans med support. Du har även uppgifter i varje del. Varje del är lagd för att du ska skapa en grund som du kan bygga vidare på.
Du betalar per del, du har en egen privat profil där allt material för varje del finns, du har tillgång till sidan så länge du önskar.

Med snart 50 år med Tarotkort, 6000 A4 sidor, flertalet kurser vill jag inspirera dig till att utveckla mer av din potential med dina kort (oavsett vilken lek du använder). Tarot är Akashakrönikan, den innehåller allt, dåtid, nutid, framtid med alla aspekter av livet.
Write your awesome label here.
Created with