Tarot och frekvenser, färger till korten.

Eller Tarot med färger, auran och chakras för frekvenser är vibrationer, energier som du kan läsa ut även i Tarotkorten.

På "Runhäxans Tarotlek" finns färger med som ord Prästinnan som har en del svart för Yin samt för Yang finns Magenta som då visar på erfarenhet. Men du behöver inte ha min lek för att tolka färger, energier, frekvenser till korten utan helt enkelt bara lära dig varje energi för att koppla det samman med ett kort.

Till varje kort finns en färg eller en färgkombination som visar att energierna är lika med Tarotkortets egenskaper. Om du är intresserad av energier och färger ger denna del dig så mycket mer. När du får Ess i Stavar, förstår att den energin är röd, vet vad röd har för energi får du ut mer till korten.

Du kan även swisha till 073 063 1657
Skriv Tarot frekvens i meddelandet.
Tarot i färg

Läs. Se. Lyssna.Lär. Utveckla.

Utvecklas tillsammans med mig, Ylva genom olika delar av Tarot.
Varje del har film om ämnet, texter, pdf, ljudfiler. När du gått igenom delen bokar du en tid med mig för ett personligt samtal. Varje del har även en "stjärna", en utläggning, där du lägger den för dig själv, sedan går vi igenom din tolkning tillsammans med support. Du har även uppgifter i varje del. Varje del är lagd för att du ska skapa en grund som du kan bygga vidare på.
Du betalar per del, du har en egen privat profil där allt material för varje del finns, du har tillgång till sidan så länge du önskar.

Med snart 50 år med Tarotkort, 6000 A4 sidor, flertalet kurser vill jag inspirera dig till att utveckla mer av din potential med dina kort (oavsett vilken lek du använder). Tarot är Akashakrönikan, den innehåller allt, dåtid, nutid, framtid med alla aspekter av livet.
Write your awesome label here.
Created with