Tarot och hälsa (2)

Det vanligaste frågan och området som de flesta är intresserade av när det gäller Tarot är kärlek, men troligen är hälsan det viktigaste området.

Kanske du är "rädd" för att se sjukdomar i korten, men vad händer om du inte ser dem, om du inte kan förebygga?

Du får kunskap om alla 78 korten till hälsan är de fyra sviterna är grunden, stora Arkanan visar mer på "allvarliga" sjukdomar som ofta är ärftliga.

Varje del innehåller en film om ämnet samt texter, ljudfiler, frågeställningar samt ett personligt samtal.

När du är klar med allt material bokar du ett personlig webmöte (över zoom) där vi går igenom aktuell del. Efter det får du certifikat för den delen.
Allt eftersom byggs även annat material på som bland annat tillgång till Tarotakademin där allt mitt Tarotmaterial finns utom denna utbildning. all text.

Du kan även betala via swish till 073 063 1657
Skriv Tarot 2 i meddelandet.
Om du delbetalar kan du boka det personliga webmötet efter sista betalningen.
Write your awesome label here.

Läs. Se. Hör. Lär. Utvecklas.

Utvecklas tillsammans med mig, Ylva genom olika delar av Tarot.
Varje del har film om ämnet, texter, pdf, ljudfiler. När du gått igenom delen bokar du en tid med mig för ett personligt samtal. Varje del har även en "stjärna", en utläggning, där du lägger den för dig själv, sedan går vi igenom din tolkning tillsammans med support. Du har även uppgifter i varje del. Varje del är lagd för att du ska skapa en grund som du kan bygga vidare på.
Du betalar per del, du har en egen privat profil där allt material för varje del finns, du har tillgång till sidan så länge du önskar.

Med snart 50 år med Tarotkort, 6000 A4 sidor, flertalet kurser vill jag inspirera dig till att utveckla mer av din potential med dina kort (oavsett vilken lek du använder). Tarot är Akashakrönikan, den innehåller allt, dåtid, nutid, framtid med alla aspekter av livet.
Write your awesome label here.
Created with