Tarot och personligheter (1)

Del 1 är om personligheterna, de 16 korten, 4 från varje svit; Page, Knekt, Dam, Kung i Stavar, Bägare, Mynt och Svärd. Det är kanske till och med de viktigaste korten i leken då allt i livet är från oss som personer i grunden. Hur vi är i vårt agerande, med våra känslor, med ordning och kontroll, med tankar och välmående. När du lärt dig grunderna om personligheterna samt vad de visar på i  händelse är hälften vunnit. Du kommer aldrig att fundera ut veta vad kortet vill visa.

Varje del innehåller en film om ämnet samt texter, ljudfiler, frågeställningar samt ett personligt samtal.

När du är klar med allt material bokar du ett personlig webmöte (över zoom) där vi går igenom aktuell del. 

Du kan även betala via swish till 073 063 1657
Skriv Tarot 1 i meddelandet.
Om du delbetalar kan du boka det personliga webmötet efter sista betalningen.
Write your awesome label here.

Läs. Se. Lyssna. Lär. Utvecklas.

Utvecklas tillsammans med mig, Ylva genom olika delar av Tarot.
Varje del har film om ämnet, texter, pdf, ljudfiler. När du gått igenom delen bokar du en tid med mig för ett personligt samtal. Varje del har även en "stjärna", en utläggning, där du lägger den för dig själv, sedan går vi igenom din tolkning tillsammans med support. Du har även uppgifter i varje del. Varje del är lagd för att du ska skapa en grund som du kan bygga vidare på.
Du betalar per del, du har en egen privat profil där allt material för varje del finns, du har tillgång till sidan så länge du önskar.

Med snart 50 år med Tarotkort, 6000 A4 sidor, flertalet kurser vill jag inspirera dig till att utveckla mer av din potential med dina kort (oavsett vilken lek du använder). Tarot är Akashakrönikan, den innehåller allt, dåtid, nutid, framtid med alla aspekter av livet.
Write your awesome label here.
Created with