Tarot, kraftdjur, kristaller (12)

Tarot som är livets bok innehåller allt i livet, så även liknelser med andra "andliga verktyg" som att du kan likna en kristall med ett Tarotkort, eller ett kraftdjur. Kristaller fanns med på min första Tarotlek "Crystal Wolf" och kraftdjur finns på min Tarotlek "Prisma Tarot". Här får du texterna samt vilka kort de responderar med.
Write your awesome label here.

Tarotutbildning

Läs. Se. Hör. Lär. Utveckla

Utvecklas tillsammans med mig, Ylva genom olika delar av Tarot.
Varje del har film om ämnet, texter, pdf, ljudfiler. När du gått igenom delen bokar du en tid med mig för ett personligt samtal. Varje del har även en "stjärna", en utläggning, där du lägger den för dig själv, sedan går vi igenom din tolkning tillsammans med support. Du har även uppgifter i varje del. Varje del är lagd för att du ska skapa en grund som du kan bygga vidare på.

Du betalar per del, du har en egen privat profil där allt material för varje del finns, du har tillgång till sidan så länge du önskar.
Med snart 50 år med Tarotkort, 6000 A4 sidor, flertalet kurser vill jag inspirera dig till att utveckla mer av din potential med dina kort (oavsett vilken lek du använder). Tarot är Akashakrönikan, den innehåller allt, dåtid, nutid, framtid med alla aspekter av livet.
Write your awesome label here.
Created with