Tarot presentation

Om du är intresserad av att lära dig (mer) och Tarot finner du information här, om grundkursen "Tarot, kort för kort" samt de olika områdena som ger dig möjlighet att ta del av i stort sett allt av mitt material om Tarot, i ämnen som personligheterna,  hälsa, astrologi, färger och chakras (frekvenser), attraktionens lag, kärlek, tidigare liv, mytologi och andliga aspekter, runor, shamanism (med  kraftdjur), fördjupning i stora och lilla Arkanan där du även lär dig att läsa samma kort.

Dessutom till varje del finns olika tolkningar, basen av Elementstjärnan med olika tolkningssätt till olika områden samt även för Keltiska Korset. Horoskopsstjärna, Chakrastjärna, Kärleksstjärna med mera.

Till varje del är det minst om du räknar om det till A4 sidor, ca 200 sidor.
Dessutom inom kort, allt i ljudfiler, filmer steg för steg.

Du kan den del som intresserar dig att utveckla mer inom, men tipset är att ta dem i ordning, men hoppa över det som inte är intressant.

De kurser som har rabatterade priser är inte klara med alla ljudfilmer, när kursmaterialet är helt klart gäller ordinarie pris.

Write your awesome label here.

Läs. Se. Lyssna. Läs. Utveckla.

Utvecklas tillsammans med mig, Ylva genom olika delar av Tarot.
Varje del har film om ämnet, texter, pdf, ljudfiler. När du gått igenom delen bokar du en tid med mig för ett personligt samtal. Varje del har även en "stjärna", en utläggning, där du lägger den för dig själv, sedan går vi igenom din tolkning tillsammans med support. Du har även uppgifter i varje del. Varje del är lagd för att du ska skapa en grund som du kan bygga vidare på.
Du betalar per del, du har en egen privat profil där allt material för varje del finns, du har tillgång till sidan så länge du önskar.

Med snart 50 år med Tarotkort, 6000 A4 sidor, flertalet kurser vill jag inspirera dig till att utveckla mer av din potential med dina kort (oavsett vilken lek du använder). Tarot är Akashakrönikan, den innehåller allt, dåtid, nutid, framtid med alla aspekter av livet.
Write your awesome label here.
Created with