Tarot 3 månader

 Denna tolkning är för ett kvartal (3 månader) Januari-mars.

Jag lägger Keltiska Korset, som vanligt ser jag på de viktigaste områdena: hälsa, andlig utveckling, arbete, ekonomi samt kärlek samt vad som är aktuellt i varje månad.

Genom att bli medveten om vilka mönster du skapat, vilka blockeringar men även positiva egenskaper som du är i nu, kan du förbättra din situation, förstå vissa händelser eller upplevelser. Eftersom inget är en slump utan en perfekt synkronisering kommer du att få vägledning i det som är nu.

Det enda jag behöver är din epostadress och ett förnamn. Du behöver inte skicka någon bild. Du behöver ha ett konto på denna sida för att komma åt din tolkning vilket du automatiskt får när du bokar. Du får mail med information.

Du kan när du har bokat även läsa "Tolkning i Tarot" kostnadsfritt.
Klicka här!
Boka en tolkning i Tarot för ett kvartal (3 månader)
Write your awesome label here.

50 år med Tarot år 2024

Jag har tolkat Tarot sedan 1974, heltid sedan slutet på 90-talet.
Jag använder främst Tarotkort som är min passion, men är runfantast, ser även auran, tidigare liv, kan förmedla kontakter med andar, andliga guider, är medial. Ta gärna en titt på sidorna från det jag blev 11 bästa mediet internationellt i Ukraina 2013. 
 
Att tolka på distans, fungerar verkligen det? För mig har det fungerat i över 40 år, jag är rätt övertygad. Och nej, jag vill inget veta om dig, så lite som möjligt. Inga foton, frågor, inget som berättar eller antyder vem du är eller vad du gör, jag vill berätta. 
Min uppfattning är att livet är som ett dataspel, vi kan välja höger eller vänster, i varje val finns en upplevelse, valen styrs av dina referensramar, invanda vanor, begränsningar men även möjligheter. 
Du når mig för funderingar på ylvatrollstierna@gmail.com
Created with