Tarotvecka 22-28 maj i Spanien

Läs mer nedan, välkommen till Alicante., Spanien.

Det ingår material online i denna kurs där du får till dig det mesta inom ämnet då även i kombination med andra ämnen. Materialet är en perfekt mix av material från mina kurser men även lite annat för att skapa en bra grund innan vi umgås en hel vecka.  Väl på plats går vi igenom det som du lärt under onlinekursen men främst riktar vi energin på tolkningar, samtal runt korten samt hur du läser dem samman.

Men du kommer även att få tid till lite äventyr, tapas, sol och bad samt att vi startar dagarna med min speciella gästlärare Christina Nordstjärna.
Spec. Sjuksköterska. Akupunktör, Hypnoterapeut.
Utbildad andningsterapeut från Osho Diamond Breath . Yoga Mindfulness instruktör. Bott med visdomslärare i Indien i 12 år.
Håller kurser nationellt och internationellt sedan 10 år tillbaka.
Studerat och dokumenterat vilken effekt breathwork och meditation har på kropp och själ i 8 år. 

Om du varit i kontakt med mig så vet du att jag inte gillade att meditera, men saker kan förändras, vilket kan ge djupare insikter, i det även att meditera in i korten.

Förutom min Tarotutbildning är min tanke att detta kommer att ge dig grunden i Tarot och inte bara det, att du känner dig trygg i att vägleda dig själv men även andra. Efter veckan får du även certifikat.
Inkluderat, kurs online samt kost och logi i Spanien. Flygresa bokas separat. Du hämtas och lämnas på flygplatsen i Alicante.

Du kan välja att betala hela kursen med rabatt eller delbetala per månad, vilket du kan göra "automatiskt" här under eller via Swish/Revolut till 073 063 1657 eller Paypal till ylvatrollstierna@gmail.com
Bokning är bindande. Om du får förhinder för vistelsen i Spanien kan du välja  plats vid ett senare tillfälle.

Kurspris online + Spanien 9000:-
Du kan delbetala 2500:- per månad.
Deltagare i Tarotakademin 1000:- rabatt + Tarotutbildning 3000:- rabatt, skriv in kod som du finner inne på kurssidorna.
Om du vill utveckla mer av dig själv, din kapacitet av andlighet med support av Tarotkorten då är detta kursen för dig. Det handlar om dig, att förstå dig själv via korten, dina mönster samt dina möjligheter. I det kan du även sedan hjälpa andra med sin utveckling.

Tornet är det kort som visar på att du behöver släppa gamla mönster, det som du har byggt upp av vad du trott varit det rätta, när du vågar rasera kan du bygga upp det som verkligen är du.

Var? Hur? När?

Vi träffas hemma hos Ylva där kost och logi ingår. Du bor i delat sovrum med någon annan deltagare. Hund finns i huset (vid allergi).Kosten är varierad, säng bäddad och klar, handduk till dusch men även vid bad. Du packar med dig kortlek, sommarkläder, inneskor, badkläder. Vi kör pass per dag men du får även tid till äventyr, sol och bad.

Created with