Runmagi del 1

Lär dig runorna från grunden.

Runmagi del 2

Bind, samstavs samt galderunor.

Runmagihelg 21-23/4

Kurs på Englagård

Ehiz (Eh - Dödsrunan )

Om du dragit Ehiz

Här är du, med din kropp, din andlighet, låt dig själv njuta av balansen, harmonin med ditt liv. Du kan släppa på allt det som hållit dig tillbaka, istället frigöra en hel del energi som ger dig kraft att starta om på nytt.
Om Ehiz är dold visar det på rädslor som håller dig tillbaka. Du begränsar dig själv, håller fast det som inte ger dig någon utveckling.

Ehiz ristad

När passionen i Ingaz förverkligas finns även en gräns mellan det jordliga samt det andliga. En medvetenhet om att det finns något mer än det som bara är. Denna runa kallas även dödsrunan då den visar på att du släpper helt efter dina insikter, det gamla får inte plats längre. Här finns två Issaz, polaritet men de knyts samman av två ristningar som riktar energin nedåt tillsammans. Det är ifrån Issaz kraften kommer för att sedan möts energin i mitten, här stannar energin av.

Om du dras till Ehiz

Om du dras till Ehiz är du en person som trivs med utveckling, som kan ha svårt att stanna kvar i det som är. Du vill ha nya energier, nya möten, en helt ny utveckling mest hela tiden. Din inre drivkraft är förändring.

Vägledning från Ehiz

Arbete
Släpp det gamla, våga satsa på något nytt. Se vad som lockar dig, är det frihet, krav, mindre ansvar eller större ansvar eller att bara få släppa, gå vidare.
Kärlek
Du vågar stanna upp, lita till din känsla, något är viktigt i ett beslut, kom ihåg att se till ditt inre likväl som din yttre uppfattning. Våga släppa lös nya känslor, släpp krav, rädsla istället lev.
Ekonomi
Kanske inte har stor betydelse när allt kommer omkring. Du upplever skillnaden mellan att leva med pengar, leva av pengar.
Hälsa
Din kropp genomgår någon slags transformering, du släpper ett gammalt skal, ser dig själv som du egentligen är.
Andligt
Extas genom kropp, själ och andligt. Du vågar släppa allt som bekymrar dig, ha tillit till livet.
Created with