Runmagi del 1

Lär dig runorna från grunden.

Runmagi del 2

Bind, samstavs samt galderunor.

Runmagihelg 21-23/4

Kurs på Englagård

Gifuz (Gifu - Gåvorunan )

Om du dragit Gifuz

Gifuz visar på att du du står stadigt i dig själv med dina värderingar. Du vet vem du är, hur du är, vad du kan göra. Du är i en process av självkännedom där du utvecklas i takt med det som du själv skapar i varje sekund av ditt liv. Du kan stärka din identitet enkelt genom att vara i balans.
Dold visar Gifuz på att du heller ser till det som har varit, du är fortfarande i ett positivt flöde men stannar inte upp i det som är. Du kan skapa förluster, negativt utbyte istället för att vara mottaglig.

Gifuz ristad

När den grundläggande formen läggs åt sidan finns det genast ett annat energiflöde även när en liknande energiform korsar den. Här visar formen på att det finns möjligheter ifrån alla håll (delar av elementen) men även möjligheten som människa att stå tryggt med sig själv. Identitet finns i denna symbol, som när de som inte kunde skriva förr, satte ett kryss. X för att du är någon, att du är i utveckling.

Om du dras till Gifuz

Om du dras till Gifuz är du välbalanserad, lugn, trygg. Lyssnar inåt, agerar utåt, allt i sin takt efter vad som är viktigt för dig. Du söker inombords på allt som sker. Din inre drivkraft är att ta in, bearbeta.

Vägledning från Gifuz

Arbete
Du finner att livet har sin egen mening, i det en plan för dig, helt plötsligt, utav en slump, kommer du in på ett nytt område. En ny möjlighet öppnar sig för dig, allt ligger helt plötsligt på plats, ser ut som om det alltid gjort det.
Kärlek
Du går in i en period av harmoni, gemenskap där alla möjligheter finns för fortsatt positiv utveckling.
Ekonomi
Troligen dyker det upp en oväntad inkomst bara så där helt apropå. Inkomster från de mesta varierande håll finns helt plötsligt där för dig. Ekonomin är något som ordnar sig även om du inte tror på det.
Hälsa
Du mår bra i din fysiska kropp, är i total kontroll, harmoni och balans. Om inte är det nästa steg i ditt liv, att nu stanna upp, våga vara friskare.
Andligt
Här och nu i balans, harmoni och kärlek. Ett kosmiskt medvetande.
Created with